Horoscoop 2016: wat de sterren ons vertellen over 2016?

Chinese Horoscoop 2016 Sterrenbeeld

Horoscoop 2016

 

Op onze website vindt u een gedetailleerde horoscoop voor 2016 voor alle sterrenbeelden. Je kunt zelfs twee varianten vinden: een gemeenschappelijke en een combinatie met de Chinese dierenriem.

Nu willen we u een beetje een introductie geven over dit onderwerp.

Er zijn altijd enkele neigingen die min of meer universeel zijn.

Alles in de grafiek van 2016 suggereert dat dit jaar zal worden geassocieerd met vele interessante evenementen. De meesten van ons hebben de mogelijkheid om de betekenis van onze eigen zorgen te begrijpen.

Dit is hoe jouw sterren in 2016 staan

chinese horoscoop 2016 sterrenbeeld
Volgens de Chinese horoscoop is 2016 het jaar van de vurige rode aap. Dit is de metafysische symbolisatie van de antropogene factor. Met andere woorden, dit is het jaar van de mensheid. Het Chinese Nieuwjaar begint op 7 februari 2016 en eindigt op 27 januari 2017. Over het algemeen kan worden gezegd dat de aap overeenkomt met het element van het metaal. De aap zou onze inspanningen moeten aanmoedigen om boven de moeilijkheden in de wereld uit te stijgen. We moeten echter proberen de realiteit niet ondergeschikt te maken aan onze wil. Integendeel, we moeten proberen harmonie te bereiken met het universum.

Verschillende elementen: vuur, aarde, lucht, water

chinese horoscoop 2016 dierenriem elementen

Wetenschappers en intellectuelen

In 2016 zullen de sterren onderzoekers, mensen met avontuurlijke geest en mensen die niet van statische aard houden, aanmoedigen. Variatie, veranderingen, onderzoek zijn nu in de vraag. Ongeacht de individuele tekens van de dierenriem, ieder van ons zou moeten proberen onze baan beter te ontwikkelen. Probeer gestage vooruitgang te boeken, ongeacht in welk gebied. Voor sommigen kan dit meer orde thuis betekenen, voor anderen - een bergtop beklimmen.

Het jaar moet symbolisch worden bekeken als bergbeklimmen. Wees niet bang om hoger te gaan! Ze ontdekken nieuwe en nieuwe horizonten.

Vurige elementen - Ram, Leo Boogschutter

De vurige elementen staan ​​bekend om temperament en sterke emoties. Dit jaar zul je verrast worden door de mogelijkheden van je emotionele energie. Dit zijn we te danken aan de hogere dynamiek van het zonnestelsel. Ram, Leeuw en Boogschutter ondergaan een transformatie en hebben in de meeste situaties een gezonde geest.

Rationeel handelen: het nieuwe motto van de vurige sterrenbeelden

Pietari post dierenriem illustraties Ram horoscoop 2016Pietari post zodiac illustrations Lion horoscope 2016Pietari post dierenriem illustraties Boogschutter Horoscoop 2016

Waterelementen - kanker, schorpioen, vis

Krabben, schorpioenen en vissen ondervinden vele uitdagingen die verband houden met de esoterische kant van het leven. Ze zouden hun grote droom zeer waarschijnlijk in 2016 kunnen realiseren. Waterelementen zullen dit grotendeels bereiken dankzij hun verbeterde intuïtie. De mensen in het sterrenbeeld van het element water hebben bijna oneindige mogelijkheden voor spirituele vooruitgang.

Nieuwe uitdagingen voor de sterrenbeelden Kreeft, Schorpioen en Vissen

Pietari post zodiac illustrations Cancer horoscope 2016

Pietari post dierenriem illustraties Schorpioen horoscoop 2016

Pietari post dierenriem illustraties Vissen horoscoop 2016

Luchtelementen - Tweeling, Weegschaal, Waterman

Tweelingen, Weegschalen en Waterman hebben over het algemeen weinig problemen in verband met liefde. Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen individualiteit en de dingen zijn gerelateerd aan vele factoren. Je kunt dit jaar alle menselijke relaties harmoniseren.

Zelfs als er teleurstellingen zijn, gebeuren ze precies op het juiste moment.

Harmonie in de relatie 

Pietari post zodiac illustrations Gemini horoscope 2016

Pietari post zodiac illustrations Libra horoscope 2016

Pietari post dierenriem illustraties Waterman horoscoop 2016

Aardse elementen - stier, maagd, steenbok

De aardse elementen hebben relatief weinig invloed van de sterren. Ten minste vergeleken met de andere groepen sterrenbeelden. De belangrijkste rol wordt gespeeld door Mercurius. Deze planeet zal de dynamiek van mensen met aardse elementen sterk beïnvloeden. Dit zijn personen met sterrenbeelden Stier, Maagd en Steenbok. Je zult het komende jaar relatief gemakkelijk alles bereiken. Dit moet echter niet worden verward met luiheid. Deze mensen maken een aantal radicale veranderingen in hun mentale ontwikkeling.

In de invloed van Mercurius

Pietari post zodiac illustrations Bull Horoscope 2016

Pietari Post Zodiac Illustrations Virgo Horoscope 2016

Pietari Post Zodiac Illustrations Steenbok Horoscoop 2016

* Beeldrechten (Zodiac-illustraties):

© Pietari Posti 

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

3 + = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map