Tafelkleed rood – creëer een feestelijke en originele tafeldecoratie

tafelkleed rood feestelijk tafeldecoratie bestek bord textiel servet rood

Tafelkleed rood - feestelijk, cool en uniek

Heb je een voorkeur voor rode elementen bij het versieren? Maar waarom neem je die schaduw niet eens als accentkleur? Sommigen schrikken terug voor het koele karakter van de rode tafelkleden en anderen vinden deze stijl van decoratie te feestelijk.

Maar rood draagt ​​veel meer de flair van Kerstmis en Valentijnsdag.

Vandaag willen we je laten zien hoe je het moet doen rood tafelkleed kan twee totaal verschillende looks bereiken.

Rood ontmoet natuurlijke schoonheid

Deze strategie voor het instellen van de tabel is hier voor grotere groepen. Maar het kan ook worden aangepast voor kleinere groepen mensen. De foto's hieronder zijn van het zomerfeest van een museum in New York. Dit is gemaakt door Ron Wendt Design en is een lust voor het oog geworden.

Zomerfeest van een museum in New York

tafelkleed rood feestelijk tafeldecoratie restaurant ron wendt design
Het rood vormt de kern van het project, maar het is niet te dominant. Het wordt gecombineerd met grijze en zwarte stoelen en frisse groene centrale stukken. Deze uitrusting doet denken aan prachtige bloemenweiden. Dus rood oogt schoon, modern en wekt de eetlust op.

Rood als accentkleur

tafelkleed rode tafel decoratie stijlvolle bloemen decor ron wendt design

Nog beter is de apparatuur bij de schijnende lichten boven de hoofden van de mensen. Deze worden weerspiegeld door de spiegeloppervlakken van de tafellopers. Wil je deze look thuis bereiken? Gebruik tomantenrote tafelkleden, voeg een toe als het middelpunt in fris groen en houd de algehele sfeer schoon en eenvoudig. Metalen onderdelen en accenten vullen deze tinten ideaal aan.

Tomantenrote tafelkleden in gebruik

restaurant evenement tafelkleed rood tafeldecoratie stijlvol bloemdecor ron wendt designRood ontmoet vintage

Er is iets zo culinair aan de rode zonwering. Het verhoogt je eetlust en als je het combineert met knapperig wit, ziet het er gewoon super verleidelijk uit. Er is ook een vintage stijl!

Rood bevordert de eetlust

tafelkleed rode feestelijke tafeldecoratie schotel witte rode randen

Een paar jaar geleden creëerde ontwerper Eddie Ross een boeiende feesttafel met matglas en pepermunt. We denken dat dergelijke apparatuur het hele jaar door up-to-date zal blijven. Het paren van rood en wit geschreeuw "vintage". De motieven tonen snoepthema's en laten je tafel er heerlijk uitzien.

Zo bizar, knapperig en stijlvol!

tafelkleed rood feestelijk tafeldecoratie stijlvol elegant rood wit bordbestek

Heeft iemand iets gezegd over strepen in snoepkleuren? Rood en wit roept associaties op met de goede oude tijd en geeft vertrouwen voor een goede toekomst. Denk aan circus- en carnavaltenten met dergelijke strepen. Bepaal het tafelkleed met servetten met rode en witte strepen voor een echt opvallende look.

Rood en wit streeppatroon

restaurant event tafelkleed rood wit streamer patroon bloemen deco rood

Rood kan ook decadent en glamoureus zijn. Deze tabel hier doet denken aan de stijl van de bruiloften van de jaren '30. Je kunt hier veel kommen fruit en andere geweldige dingen zien.

Dit is een behoorlijk elegante manier van vermaak, vind je niet?

tafelkleed rood feestelijk tafeldecoratiedessert

Rood ontmoet jeugdige joie de vivre

Hebben we al gezegd dat rood de perfecte schaduw is voor kindertafels? Het volgende voorbeeld zal precies dat illustreren. Hier kunt u offset-naamtags met vintage letters zien. Vergeet de ginghamaccenten niet. [Farmer's market party volgens Hostess with the Mostess]

Rood - de perfecte schaduw voor kindertafels

tafelkleed rood wit geruite originele tafeldecoratie

De Lollipop tafel beneden was geweldig gecombineerd met veelkleurige decoraties. U hebt dus de kamer van meer frisse lucht voorzien. Rood is de ideale achtergrond voor levendige kunst en accenten, vooral in gevallen waarin kindertafels een rol spelen. [Afbeelding van Gulnara Studio from Ruffled]

Achtergrond voor levendige kleurenaccenten

tafelkleed rood feestelijk tafeldecoratie bord blauw laken servet rode lolly

Ben je in de stemming voor een zomerlook die rood, wit en blauw naar de voorgrond brengt? Hier hebt u een nautische interpretatie van deze klassieke kleur gecreëerd. Terwijl de kinderen wachten op het eten, kun je genieten van de kunststof. Dit is een geweldige kindvriendelijke feestlocatie. U moet uw tafelkleed echter bedekken met papier, zoals hieronder wordt weergegeven. [volgens Mathieu Photography van Elizabeth Anne Designs]

Zomerlook in rood en wit

tafelkleed rood feestelijk tafeldecoratie rood witte eettafelstoelen

Droom je al van een zware dosis rood in je huis? Ik ook, en vooral omdat het heel goed bij mijn moderne levensstijl past.