▷ 1001+ idea untuk perabot DIY dan aksesori rumah yang diperbuat daripada blok kayu

diy furniture log kayu roll side table etsy

Perabot DIY untuk rasa istimewa

Adakah anda berfikir bahawa reka bentuk moden tidak mempunyai apa-apa kaitan dengan alam semula jadi? Kemudian berfikir lagi. Hari ini kami menunjukkan kepada anda sebaliknya. Ia adalah mengenai perabot DIY yang bergaya dan aksesoris rumah yang diperbuat daripada kayu semula jadi - terutamanya dari blok kayu. Dengan cara ini, anda boleh secara serentak memperkenalkan haba semulajadi ke pedalaman anda dan bertindak secara lestari.

Ia adalah sejenis upcycling dan penggunaan semula objek yang tidak boleh digunakan pada pandangan pertama. Lama selepas penebangan itu, pokok ini masih berguna, memberikan kita kestabilan dan menyatukan kita dengan kuasa alam.

Lihatlah banyak cara anda boleh menjadikan blok kayu menjadi perabot yang indah dan perabot rumah yang lain.

Bawa alam semula jadi

diy furniture wooden cot side tables serenity stumps
Idea bijak berikut berasal dari pereka Hilla Shamia, yang bekerja di Israel. Ia menggabungkan dengan cara yang sangat asal bersinar aluminium dan kehangatan kayu dalam keping luar biasa perabot yang sempurna mendaftar di pedalaman moden. Mereka mempunyai profil segi empat yang canggih dan hebat dengan gaya reka bentuk dalaman. Awak tak fikir?

Aluminium memenuhi kayu semulajadi

diy furniture aluminium kayu semulajadi

Kuda goyang ini dari blok kayu juga merupakan salah satu ciptaan Hilla Shamia

diy furniture blok kayu berayun kuda hilla shamiaVas dan tanglung desa di bawahnya direka oleh pereka Trine Andersen. Di sini anda boleh merasakan pengaruh Scandinavia dengan segera. Di dalam pasu terdapat cawan seramik, yang melindungi kayu dari air. Setiap bahagian unik dalam bentuknya, seperti bunga-bunga yang akan anda letakkan di dalamnya. Ciptaan Trine Andersen sangat cantik di tingkap atau di atas meja kopi di ruang tamu. Pilihannya adalah terpulang kepada anda.

Pereka ini sengaja memelihara kulit kayu itu untuk kesan yang lebih kuat

DIY perabot log kayu semulajadi kayu cahaya lampu pasu

Sekiranya anda ingin memberikan rumah anda satu bakat mistik, maka idea seterusnya adalah perkara yang sesuai untuk anda. Studio pereka Straight Line Designs di Vancouver telah mencipta tunggul pokok yang unik dan berseri ini. Ini adalah blok kayu pain yang ditutupi dengan lampu neon dan disalut dengan Plexiglas di atas. Mereka kelihatan sangat menarik pada waktu malam di taman atau di balkoni.

Kotoran lurus dari Reka Bentuk Talian Lurus

diy perabot bangku blok kayu cerah

Dan jika anda terpaksa berpisah dengan pokok, jangan terlalu sedih. Design Studio Sweetlake Design Interior mempunyai penyelesaian yang canggih untuk anda. Potong batang pohon dalam kepingan nipis dan membuka jalan kaki di taman anda dengannya. Jadi sebahagian pokok anda akan bersama anda. Cincin tahunan dan apa-apa kecacatan visual dalam kayu akan terus memberitahu anda cerita. Adakah anda teruja?

Retakan dan ketidaksamaan kayu menyatakan adanya perjuangan di alam

Log Perabot DIY Log Masuk Kayu Semulajadi Garden Alley

Meja kopi elegan dengan kaki logam

diy perabot log kayu pokok logam kayu trunk

Kuat dan bergaya pada masa yang sama

diy furniture log pokok kayu tunggul meja kayu asli kayu

Lounger yang selesa diperbuat daripada blok kayu

diy furniture lounger katil kayu yang semula jadi

Pendirian bunga yang istimewa

diy furniture woodchip berdiri bunga kayu semulajadi

Kayu semulajadi untuk pejabat rumah anda

diy perabot pejabat meja meja kayu

Idea DIY pintar

Perabot DIY perabot kayu blok kerusi peti besi kayu

Tempat duduk yang selesa di taman

diy perabot blok kayu sofa set meja sofa