Kostum karnival itu sendiri membuat banyak imaginasi dan keinginan

kostum karnival itu sendiri membuat wanita domino

Kostum karnival itu sendiri dilakukan dengan imaginasi dan ... sesuatu yang lain

Pirates, puteri, peri - ia sangat bagus apabila mereka semua menari bersama di pesta, bukan? Tetapi jika anda ingin menikmati pertunjukan ini, anda perlu menyumbang juga. Ini bermakna anda perlu berdandan juga.

Tetapi tidak semua orang mahu melaburkan anggaran besar setiap masa.

Ia tidak sepatutnya sama. Kostum karnival itu sendiri sangat mudah. Apa yang anda perlukan adalah di atas semua fantasi dan ... sesuatu yang lain.

Petua yang telah kami sediakan untuk anda di bawah betul-betul ke arah ini. Anda juga boleh mendapat manfaat jika anak-anak anda dijemput ke pesta pada saat terakhir. Sering kali anda tidak mempunyai masa untuk berbelanja. Lebih mudah untuk meletakkan sesuatu bersama-sama dengan cepat.

Tupai manis

kostum karnival itu sendiri membuat tupai
Buat kostum karnival anda sendiri dengan kertas

Kami bermula dengan idea-idea untuk kostum buatan sendiri untuk karnival dengan kertas. Ini adalah yang paling mudah dan paling cepat. Sesungguhnya anda telah membawa sesuatu dari percutian dalam kertas berkilat. Bolehkah majalah sedemikian terletak di rumah? Pilih bahagian yang paling berwarna-warni dan potongnya menjadi jalur 3 cm. Yang penting ialah anda mendapat lebih banyak jumlahnya. Mengikat mereka bersama-sama di satu pihak. Sekiranya anda tidak mempunyai gam, maka band rambut boleh digunakan dengan hebat. Walaupun itu adalah idea yang lebih baik dalam banyak kes.

Pernahkah anda faham aksesori kostum karnival untuk DIY yang baru kami kerjakan? Anda hanya membuat rambut berwarna besar untuk anak kecil anda ... atau untuk diri sendiri. Aksesori ini paling sesuai untuk rambut kanak-kanak.

Dua burung kecil

kostum karnival itu sendiri membuat burung hantu

Memadamkan idea solekan

Dalam banyak kes, anda boleh membuat pakaian kreasi yang tidak begitu indah dengan idea-idea solekan yang hebat. Itulah sebabnya kami juga mempunyai beberapa idea untuk anda dalam hal ini. Anda boleh meniru mata Asia. Atau mungkin anda mahu membuat puteri kecil anda seperti seorang wanita hebat dari Mesir kuno? Kostum ini dapat dipertingkatkan lagi dengan kerajang aluminium yang hebat dan aksesori yang indah. Dari sini, anda boleh membuat tali pinggang mewah untuk pakaian anda sendiri. Sekiranya kita sedang dalam proses membuat kostum untuk karnival, maka kami juga ingin menunjukkan bahawa anda juga boleh membuat rambut besar untuk anak kecil anda daripada filem tersebut.

Singa liar

Kostum karnival itu sendiri membuat singa betinaKostum karnival untuk DIY boleh menjadi sangat lucu dan ceria

Anda boleh mengambil pakaian sehari-hari dan melampirkan banyak butang yang berwarna-warni dan perhiasan lain dalam pelbagai warna.

Buat rambut rambut lelaki liar yang sempurna

Anda boleh membuat kostum karnival hebat sendiri, melalui pewarna rambut. Ini akan membuat batu besar seorang lelaki liar. Ini seterusnya menggambarkan idea yang hebat, yang boleh direalisasikan untuk lelaki.

Untuk membuat segala sesuatu lebih realistik dan asli, anda boleh memohon tulang ke sekeping daging.

Kostum mime yang sempurna dalam warna hitam dan putih

kostum karnival itu sendiri membuat mime

Kostum karnaval DIY

Bagi sesetengah orang ia mungkin terdengar agak luar biasa, tetapi sebenarnya ia adalah yang paling mudah untuk membuat kostum bajak laut untuk karnival itu sendiri. Di atas semua, anda perlu seluar panjang gelap dan kaus T-shirt dengan jalur berwarna biru putih. Kemudian buat aksesori untuk mata dan anda memilikinya.

 Lemon kuning nanas 

 kostum karnival itu sendiri membuat nanas

Ubur-ubur yang berwarna-warni

Kostum karnival itu sendiri membuat obor-obor yang berwarna-warni

Buah-buahan manis dalam warna-warna cerah

Kostum karnival itu sendiri menghasilkan buah

Burung hantu kecil

Kostum karnival itu sendiri menjadikan anak uhu

Mini dan Mickey Mouse

kostum karnival itu sendiri membuat mickey mini mouse

Watak-watak kartun bertitik

kostum karnival itu sendiri membuat pasangan

Pippi Longstocking dalam pek ganda

Kostum karnival itu sendiri membuat pusta longstocking

Kostum rusa DIY

Kostum karnival itu sendiri membuat rusa

Domba dalam hitam dan putih

kostum karnival itu sendiri membuat kambing biri-biri

Salji kecil

Kostum karnival itu sendiri membuat salji

pakaian swan

kostum karnival itu sendiri membuat angsa