Garasi ditukar kepada ruang hidup – mewujudkan suasana hidup yang selesa

garaj untuk ruang tamu dibina semula kediaman dinding

Penukaran garaj

Adakah anda mempunyai bilik penyimpanan yang malas yang anda mahu menjadi tempat yang bagus untuk menghibur? Berikut adalah contoh yang baik untuk anda!

Orang telah menukar garaj kecil yang digunakan menjadi tempat yang sesuai untuk menggantung kanak-kanak dan remaja. Ikuti dengan kami langkah-langkah di mana anda mengeluarkan gangguan dan menyediakan gaya dan perayaan.

Palet warna oren hijau adalah kanak-kanak dan mesra pemuda. Ia mempunyai kaitan dengan aksen dan lampu 1960-an yang terinspirasi. Lantai kayu, rak dinding dan sofa besar memberi garaj sebagai watak seperti bilik.

Masa sarapan - garaj diubah menjadi ruang tamu

garaj ke ruang tamu membina semula suasana yang selesa
Lihatlah dapur kecil ini, yang mempunyai peti sejuk, microwave dan mesin layan diri yang dikendalikan dengan duit syiling. Ini adalah zon makanan ringan di mana gerombolan lapar boleh berkeliaran. Butiran seperti kabinet dibuat khas, dapur kerja dan panel belakang jubin mozek dapat membantu Garasi ditukar kepada ruang tamu lebih seperti bilik yang terasa.

Bersedia untuk bermain

garaj untuk ruang tamu dibina semula hiasan oren

Di sini anda juga mempunyai barisan dinding panjang. Di sana anda dapat melihat sistem rak, kusyen lantai dan lukisan. TV skrin rata telah dipasang di kedudukan yang tinggi, memberikan pandangan yang jelas ke semua arah.

Peralatan lampu moden telah dipasang di hadapan cermin untuk memberikan lebih kecerahan. Jika pintu garaj ditutup, bilik tidak mendapat cahaya yang sangat. Cermin mencerminkan cahaya kemudahan ke dalam bilik.

Pilihan storan pintar

garaj ke ruang tamu-ditukar-rak dindingRak di dalam almari menyediakan ruang untuk menganjurkan mainan, permainan dan peralatan elektrik.

Di meja

Anda boleh menggunakan jadual yang ditunjukkan di sini dengan cara yang berbeza. Ia boleh menjadi bar snek atau kawasan tempat duduk tambahan untuk remaja. Dalam semua kes, ia menjimatkan ruang melalui dia dan jadual yang disediakan. Mereka sedia untuk digunakan.

Penukaran garaj

garaj untuk ruang tamu dibina semula perabot set

Sekiranya anda berada di garasi yang kelihatan penuh sesak, seret penukaran menjadi tambahan hidup ke rumah anda.

Masalah: sejuk

Bergantung kepada bagaimana garaj dibina, mungkin ia tidak mempunyai penebat yang mencukupi dan suhu menentukan masa penggunaan. Dengan penghawa dingin anda boleh menjaga suasana selesa.

Di peringkat lain - garaj lama diubah menjadi ruang tamu

Kebanyakan garasi lantai diagonal bertentangan dengan pintu, dengan itu menyediakan saliran.

Bersedia untuk cabaran ini apabila merancang kabinet dan lantai

garaj untuk ruang tamu dibina semula roll meja kopi

Türabschweifung

Banyak bandar memerlukan permit untuk mengeluarkan pintu garaj. Daripada mengeluarkannya, gunakannya. Cat di dalamnya seperti dinding dan buka pintu pada hari-hari panas.

Penggunaan masa depan

Berikut adalah satu lagi sebab yang baik untuk meninggalkan pintu garaj tidak disentuh. Anda boleh menjual semula. Garaj ini boleh menjadi penting dalam hal ini.

Sebelum anda mengubah apa-apa, anda harus berbincang dengan ejen

ruang tamu ruang tamu garaj di ruang tamu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 6 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map