WOW Pets – haiwan mewah yang memberi anda keseronokan

wow haiwan kesayangan iguana

Senarai haiwan peliharaan WOW yang tidak semestinya di rumah anda

Haiwan peliharaan biasanya adalah orang-orang yang tenang dan tidak rumit dan mudah dikekalkan di apartmen. Adakah itu benar? Terdapat hanya beberapa yang memberikan ketegangan dan adrenalin. Ia juga akan membangkitkan emosi yang kuat di kalangan pelawat anda.

Dalam kes-kes tertentu, anda juga akan dapat menggunakan kesabaran jiran-jiran!

Arnab sebagai haiwan WOW

Arnab tentu haiwan peliharaan yang mencapai kesan WOW. Walau bagaimanapun, anda mesti bersedia untuk berhati-hati. Kerana mereka mula bau tidak pantas, jika anda tidak mengambilnya cukup serius.

Hares boleh berjalan di luar atau tidur di dalam sangkar. Ia bergantung kepada apa yang anda mengajar mereka tepat. Castration, seperti semua binatang lain, adalah pilihan yang baik untuk banyak sebab, yang meletakkan anda di sisi yang selamat.

Keluarga arnab simpatik

wow pets bunny family bunny
Cute dan cuddly

Wow petang pasangan pasangan

kuskus

Ini juga merupakan pilihan eksotik untuk haiwan kesayangan. Mereka memerlukan sangkar besar untuk haiwan polecat mereka dan sebenarnya ia tidak akan menjadi buruk jika ia mempunyai kemungkinan untuk berjalan di luarnya. Oleh kerana tabiat bersembunyi di tempat-tempat kecil, anda tidak boleh meninggalkan haiwan Iltis tanpa pengawasan. Ini menjimatkan banyak tekanan.

Haiwan liar di rumah?

wow pets iltisch europeanHaiwan bayi kecil yang manis

wow pets iltis little wild animals

Polecat Eropah

wow haiwan peliharaan haiwan liar

Tikus sebagai haiwan kesayangan

Dari senarai haiwan WOW anda tidak boleh ketinggalan tikus. Mereka sebenarnya lebih mesra daripada kebanyakan orang berfikir. Reputasi buruk mereka berhutang kepada banyak legenda yang datang dari Zaman Pertengahan, seperti tikus tanpa rasa bersalah, yang menyebabkan orang menular penyakit maut. Tetapi jika ia dikekalkan dalam persekitaran steril, bahaya ini akan berhenti.

Siapa kata tikus hodoh?

wow haiwan peliharaan rumah tikar hiasan

Tikus putih comel

wow haiwan rumah tikus tikus putih

Haiwan peliharaan yang luar biasa

haiwan peliharaan wow comel

Tetikus sebagai haiwan kesayangan

Adakah kita mahu meneruskan sarang? Jika anda ingin mempunyai tetikus sebagai haiwan kesayangan, kami cadangkan anda memilih spesimen wanita. Kerana lelaki mempunyai bau yang kuat. Ramai orang tidak tahu betapa gembiranya haiwan ini dan betapa menyeronokkannya mereka. Ia adalah yang terbaik untuk melengkapkan sangkar dengan pelbagai mainan untuk membuat anda berasa selesa di sana.

Tikus rumah hiasan

wow haiwan rumah tetikus kelabu comel

Kecil dan halus

wow haiwan tikus tetikus rumah

hamster

Terdapat pelbagai jenis hamster, yang juga berbeza dalam saiz. Mereka yang mempunyai jumlah lebih banyak, anda perlu berpakaian secara individu di dalam sangkar, dan yang lain - berpasangan. Mereka tergolong dalam haiwan peliharaan WOW, kerana mereka hebat untuk menonton. Mereka melakukan semua benda gila dengan mainan yang ada di dalamnya.

Hamsters lucu dan sangat bertenaga

wow pets hamster climbing

Kaki kecil dan mata yang besar dan basah

wow pets hamster cute

babi guinea

Babi guinea juga haiwan peliharaan mewah. Tetapi pada hakikatnya mereka sangat menyesuaikan diri dan boleh dilatih dengan baik. Mereka sangat sosial dan anda perlu menjaga mereka sekurang-kurangnya berpasangan, tetapi sebaiknya juga dalam kumpulan. Mereka memerlukan banyak ruang di kandang. Idealnya, mereka sepatutnya mempunyai peluang untuk berjalan di luar juga. Mereka sangat kuat. Mereka menunjukkan bahawa terutamanya apabila anda dibawa untuk mencari makanan mereka di suatu tempat.

Babi Guinea hanya hebat untuk memeluk

wow hewan peliharaan babi guinea babi

Haiwan fotogenik yang manis

wow haiwan kesayangan guinea pig hat

kelawar

Haiwan peliharaan mewah juga adalah kelawar. Mereka sangat aktif dan hidup. Mereka biasanya berurusan dengan orang yang menjaga mereka dengan baik. Untuk menampung mereka, anda memerlukan sangkar yang sangat besar. Tetapi jika anda ingin menjaga diri anda sihat dan panjang, anda perlu melabur banyak wang dan masa.

Bats dengan perbezaan

wow hewan peliharaan kelawar kecil

Ketahui bahagian kecil haiwan ini

wow pets bat

Haiwan mewah lain

Haiwan mewah yang boleh anda jaga di rumah sangat banyak. Pada ketika ini kami ingin menyenaraikan beberapa lagi. Walau bagaimanapun, lebih baik jika anda memaklumkan kepada anda tentang setiap orang. Anda boleh berjaya menjaga hedgehogs dan katak di rumah. Malah reptilia adalah pilihan yang semakin popular.

Bagi anda yang mempunyai kawasan yang lebih besar dan garis ke hidupan liar, terdapat juga spesies yang agak eksotik yang biasanya hanya terdapat di akuarium. Ini adalah, contohnya, crawler serpihan yang tidak biasa yang berbeza.

Dapatkan kawan keluarga yang comel       

wow hedgehog hewan peliharaan haiwan liar comel

Piton adalah pengawas yang sempurna

wow haiwan kesayangan piton

Tarantula juga mempunyai pesona mereka

wow pets spider tarantula