Kasvien hoito – Ilman kasveja hienoina sisustuksina

kasvien hoito roikkuu kukkia ikkuna

Kasvien hoitoon liittyviä ehdotuksia

 

Oletko koskaan tuonut kasvin huonoon loppuun? Älä ota tätä häpeäksi! Tämä on tapahtunut minulle useita kertoja. Myös ilmalaitteilla. Vaikka nämä ovat todella helppo ylläpitää, ne voidaan myös majoittaa. Ehkä se johtuu osittain siitä, että emme voi rikkoa.

Joten me nopeasti unohda kaataa niitä.

Mutta jos olemme sääntö Kasvien hoito oppia, autamme heitä selviytymään ja kasvaa suuriksi.

Varo kasveja

Kasvien hoito posliini kukkaruukut ilmakasvit
Joten miten voit pitää ilmakasvit terveinä? Heidän täytyy menestyä laajalla alueella ilman suoraa auringonvaloa, ja heidät on vedettävä veteen aika ajoin. Onko se helppoa? Lisää tai vähemmän ... Lue lisätietoja saadaksesi lisätietoja!

Kauniita kasveja koristeina

kasvien hoito ilmakasvien koristeluun

Huolehdi ilmalajeista

Tässä vaiheessa haluan korostaa, että lähes kaikki nykyteoksessa esitellyt ilmakasvit löytyvät Etsy Shopista. Kyllä, se on varmasti hyvä paikka ostaa ilmakasveja. Voit myös ostaa ne taimitarhoissa, puutarhakeskuksissa ja joskus myös paikallisessa ruokakaupungissa.

Ilman kasveja pöydän koristeluksi

kasvi pfelge kukkaruukku lintu ja höyhenYksi yleisimmistä väärinkäsityksistä on se, että tällaiset kasvit poistavat kaikki tarvittavat aineet ilmasta. Itse asiassa he tarvitsevat vettä! Tässä on kaikkein silmiinpistävä merkki siitä, että heillä ei ole tätä: Lehdet alkavat käpertyä. Ja toinen tärkeä sääntö on: Vesi kasvit upottamalla ne pesualtaan, kulhoon tai muuhun säiliöön.

Kasvien hoito vedellä

kasvien hoito kelluva pesuallas

Onko tunnelmasi jonnekin kuivassa paikassa? Voit vettä 2-3 kertaa viikossa optimaalisen hoidon varmistamiseksi. Kostea ilmapiiri tarjoaa enemmän liikkumavaraa. Laitoksen upottaminen 15-20 minuuttia on erittäin hyödyllistä. Voit myös päivittää ne vesisäiliöiden välisen ruiskupullon ansiosta. [Kuva Lifestyle and Design Online]

Anna sen kuivua liinalla

kasvien hoito ilmakasvien koristeluun

Ennen kuin antenni kasvi takaisin nurkkaan, se on jätettävä kuivumaan hyvin tuuletetussa tilassa. Tämä voidaan tehdä yhteensopivalla pinnalla tai liinalla. Jotkut asiantuntijat suosittelevat, että laitos pysyy muutaman tunnin. Tämä suojaa niitä veden kertymisestä bulbous-alueilta ja välttää mätää.

Valkoinen macrame

valkoinen macrame kukkaruukku Thrifted Made istutus hoito

Se näyttää riitä, eikö? Mutta kun on kyse ilmalajeista, löydät ääretöntä tietoa Internetistä. Jotkut suosittelevat laitosten huuhtelua juoksevan veden alla ja toiset - liotus. Jos valitset toisen vaihtoehdon, odotat 20-30 minuuttia.

Joten miten tiedät, mikä sopii tehtaalle? Artikkelin seuraavassa osassa puhumme myös siitä.

Kaunis roikkuvat ilmakasvit

kasvien hoito kukkaruukut Käsintehty Sammade

Varo kasveja

Muistatko, mitä sanoimme aikaisemmin, että valssatut lehdet osoittavat nestehukkaa? Itse asiassa on todella syytä huomata, kuinka paljon voit selvittää kasveesi tarkkailemalla yksin.

Useimmat ilmakasvit ovat säiliöissä eikä kattiloissa. Voit ottaa ne ulos ilman paljon stressiä. Joten voit helposti ottaa ne pois ja varmistaa, että kaikki on kunnossa. Mikään ei estä sitä tapahtumasta säännöllisesti.

Geometrinen lasiterrarium

geometrinen terrarium Meg A Myers suunnittelee

Kuten aiemmin mainittiin, on olemassa yleisiä ohjeita kasvien hoitoon. Mutta ei pitäisi sekoittaa näitä maagiseen kaavaan. Usein sinun on otettava periaatteessa "kokeilu ja virhe". Yksi tai kaksi niistä käyttäytyy erittäin hyvin, ja toiset alkavat kaatua.

Jotkut voivat myös osoittautua joustavammiksi kuin toiset. Katso ja opi!

Kukkaruukku mustavalkoisena

kukkaruukku Melissa Maya Pottery kasvien hoito

Lisäksi voidaan sanoa seuraavaa: jos ilmakasvit eivät kasva yhtä hyvin kuin odotettavissa, tämä voi johtua myös valon puutteesta. Toinen selitys olisi liian alhainen lämpötila, jossa ne kehittyvät.

Ilmakasvit voivat selviytyä ulkona. Muista, että suora valo sopii sinulle parhaiten ja että paras lämpötila on 10-30 astetta.

Värillinen kauneus

ilmakasvit Twisted hehtaarin kasvien hoito

Älä pelkää huolehtia puun puutarhasta. Tähän sisältyy kuolleiden lehtien poistaminen ja kuolleiden kasvien leikkaaminen. Oikealla kasvien hoidolla saavutat hyvän terveyden kasveihisi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 8

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map