22 alkuperäistä ja käytännöllistä ideoita keittiön asetteluun

Keittiön pohjaratkaisut musta kalusteet tiiliseinä keittiön takaseinä

 Hyödyllisiä ja käytännöllisiä vinkkejä keittiön pohjaratkaisuihin

 Keittiössä, jossa on useita ovia, paras ratkaisu oli luoda saari. Huone on 6,60 x 3,90 m ja se voidaan jakaa viiteen alueeseen: ruoanlaitto, ruokavarasto, leivonta, aamiainen ja aterioiden valmistus + siistiminen. Tarpeellisia olivat laaja käytävät yksittäisten alueiden välillä hyvästä liikkumisesta sisään ja ulos keittiöstä.

Alue, joka on oikeastaan ​​kokin verkkotunnus, sijaitsee erillisessä kapeassa paikassa ja on poissa raiteilta. Keittiömestari ja vieraat voivat helposti lähentyä saarella, jossa on pesualtaan sivukotelo. Paikkoja on myös illalliselle.

Jääkaappi ja mikroaaltouuni sijaitsevat saaren vastakkaisella puolella, kätevä niille, jotka haluavat nauttia juomia ja välipaloja aterian valmistuksen aikana. Ruokailu kulmassa on suunnilleen samaa etäisyyttä kuin saari tai jääkaappi niin, että ruoka on saatavilla ja konkreettinen.

Saarella on työtason antelias linjat, vastapäätä on keittolohko - ideoita keittiön pohjapiirroista

 keittiön pohjapiirustukset valkoiset keittiötasot riippuvalaisimet
 Vain muutaman metrin päässä vieressä olevasta autotallista - tämä tekee tästä keittiöstä tarpeeksi leveä saunan, joka ottaa keittotason polttopisteen. Huoneella on myös hyvä ilmanvaihto tällä tavoin, mikä tekee muista ilmanvaihtolaitteista tarpeettoman. Ne olisivat vain visuaalinen este keittiön keskellä.

Saarella on työtason antelias linjat, vastapäätä on keittolohko. On pesuallas, astianpesukone, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Tämä tärkeiden keittiökalusteiden yhdistelmä - kaikkialla keittotasolla - säästää kokin paljon energiaa.

Työalue 4,50 X5,40 m, on avoinna ruokailualueelle, jossa voit järjestää epävirallisia aterioita tai juhlia. Muissa virallisissa tilaisuuksissa ruokasali on käytettävissä.

L-muotoinen saaren pohjapiirros, joka on erittäin suosittu nykyaikaisessa suunnittelussa

Keittiön pohjaratkaisuja puinen idea lattiapäällyste värikäs keittiö peili laatat

Tämä keittiö on L-muotoinen saaren pohjapiirros, joka on tullut erittäin suosittuja nykyaikaisessa suunnittelussa. Kokoonpanoon mahtuu pitkä saari, jota ympäröivät varsin keittiön kaksi puolta, jolloin avaruus on pääosin avoin toiselle puolelle lähialueille. Tässä tapauksessa osio jakaa keittiön ruokasalilta. Kaksi huonetta säilyttävät identiteettinsä.

Keittiösaaren pitkä L-muoto erottelee huoneen 2 vyöhykkeeksi - yksi ruoanvalmistukseen, ruoanvalmistukseen ja siivilöintiin ja toinen ruoan säilytykseen. Saari toimii pysähdyspaikaksi, välilasku vyöhykkeiden välillä.

Tämä muotoilu soveltuu myös useille kokkeille ja avustajille, koska kaikille on runsaasti säilytystilaa. Vieraat, jotka eivät auta, voivat puhua saarella niillä, joilla on jotain tekemistä.

 Saari on yhteinen alue, tilaa ruokaa valmistavalle

keittiö pohjapiirustukset puinen keittiö saari idea kompakti käytännönTämä suunnitelma on hyvin lähellä L-muotoista ideaa, mutta lyhennetyn L-muodon lyhentäminen tekee siitä helpompaa siirtymistä 3.60 X 5, 40 m: n keittiöön ja avaa sen olohuoneeseen / perhehuoneeseen.

Saari on yhteinen alue, keittiömestari keittiömestarin puolella, jossa on myös istumapaikkoja vieraille, katsojille ja rento vierailijoille illalla. Keittiön ja ruokasalin välissä on lyhyt läpikulku. Se sisältää viinikellarin, jossa säilytetään viinipullot ja lasit.

Tämä on keittiömestari ja saariyksikkö vielä - keittiö pohjapiirrokset

Keittiön pohjaratkaisuja puinen keittiö saari valkoinen hallitseva väri ruokapöydän tuolit musta

 Tämä on keittiömestari ja saaren tila, jonka päälle on vain klassisen keittiön ainoa seinä ja yhdensuuntainen saari. Tulos on ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa keittiön tehokkuutta.

Keittiökoneet - pesuallas, astianpesukone, jääkaappi ja mikroaaltouuni ovat samassa seinässä lähellä toisiaan saunan keittotasolla. Saarella on runsaasti säilytystilaa sekä istuimet ja viininjäähdytin.

Toisin kuin vanhoja keittiön keittiöt, jotka periaatteessa sijaitsevat talon takana, tämä 3 x 3, 30 m: n suuri keittiö on osa suurta huonehanketta, johon kuuluu olo-, ruokailu- ja perhehuoneita.

 Työtasojen välissä 40 tuumaa yhden henkilön on tehtävä vain yksi askel päästäkseen seuraavaan kytkimellekeittiö pohjapiirrokset puinen idea kirkas käytännöllinen kompakti

 Ota Galley Plus Island Plan ja lisää kolmas osa - pitkä ruokapöytä, niin saat trifecta keittiö tehokkuutta 5,10 x 6,60 m huone. Tämä malli perustuu 40 tuuman sääntöön, ja jotkut ravintolat ovat sopeuttaneet sen. Työtasojen välissä 40 tuumaa yhden henkilön on tehtävä vain yksi askel päästäkseen seuraavaan kytkimelle.

Saari tarjoaa myös hyvän istumapaikan illalliselle, toisella puolella on pöytä 6-8 hengelle.

Kokin näkökulmasta alue, jossa on jääkaappi ja pesuallas, muodostaa tiukan kolmion ja suodattimen kosketus keittotasoon säästää myös tarpeetonta edestakaista liikettä keittiön läpi.

Tämä pohjaratkaisu tarjoaa tilaa lisäpintoille työtasolle ja on avoinna viereiselle ruokasalille

Keittiön pohjapiirustukset puiset valkoiset lattialaatat pienikokoiset laitteet

 Yli yhdellä L: llä ja alle yhdellä U: n keskusaarella sijaitseva pohjapiirros mahtuu enemmän työtilaan ja on avoinna vierekkäiselle ruokasalille.

Suunnitelma on selvästi jaettu, jääkaappi ja ruokakomero muodostavat ruokavarastoinnin. Pesu-ja astianpesukoneelle on suunniteltu vielä yksi alue puhdistamiseen, ja sitten tulee ruoanvalmistusalue, joka on vain pitkän seinän päälle. Mikroaaltouuni on piilotettu keittiömestarin puolella saarella.

Epävirallisille aterioille tässä on pieni ruokailualue toisessa päässä huoneesta, ikkunanäkymässä jopa. Virallisissa tilaisuuksissa mennään suoraan viereiseen ruokasaliin. Avoin tila välissä on ihanteellinen paikka vieraille keskustelemaan viinilasin kanssa kädessä.

 Keittiön pohjaratkaisut - Seinällä on jääkaappi, liesi ja sisäänrakennettu uuni

keittiön pohjaratkaisu puinen idea lasi edessä keittiön pesuallas

Tämä on itse asiassa U-muotoinen pohjaratkaisu, joka yhdistää keittiökaluston tehokkuuden ja tuntemuksen nykyaikaisten rakennussuunnitelmien avoimuuteen.

Seinällä on jääkaappi, liesi ja sisäänrakennettu uuni. Siellä on myös läpikulku viereisen olohuoneen sijaan, jolla on erittäin käytännöllinen tehtävä, erityisesti perhejuhlia ja juhlia.

Pesuallas jakaa toisen seinän astianpesukoneen kanssa, jossa muodostuu kätevä puhdistusvyöhyke.

2-tasoinen saari täydentää tätä 3,90 x 5,40 m: n kokoista keittiöä, joka tarjoaa tilaa kokki, ruoka / juoma-valmistelu ja baari. Saarelta kokki voi olla ja pysyä osa viihdettä olohuoneessa / ruokasalissa.

 Saaren laitteet - pesuallas, liesi, jääkaappi - muodostavat täydellisen oikean kolmionKeittiön pohjaratkaisut valkoista sisustusta käytännöllinen idea

Tämä L-plus-saaren pohjapiirros kuvastaa tehokkuutta ja yksinkertaisuutta. Saarella olevat laitteet - pesuallas, liesi, jääkaappi - muodostavat täydellisen oikean kolmion niin, että keittimellä on helppo pääsy kolmeen suureen keittiökalustoon.

Tietenkin, kun keittiö on avoin olohuone / perhehuone, saari luonnollisesti houkuttelee vieraita, mutta niiden koko suojaa keittoalue. Jääkaappi on sijoitettu niin, että kuka tahansa - perheenjäsen tai vieras - voi ottaa jotain ulos siitä menemättä keittoalueelle.

Saari on käytännössä keittiössä itsessään, pesuallas, astianpesukone, jääkaappi, laatikot ja mikroaaltouuni

ruokailutila keittiö yksivärinen kromaattiset värit ikkunat kirkas valo

U-muotoinen pohjapiirros saaren ympärillä on erittäin suosittu keittiössä ja U: n kahta pitkää jalkaa tässä 4,50 x 5,70 m: n tilassa on ylimääräinen, ylimääräinen koko sopivaksi saaren keskelle.

Saari on käytännössä keittiössä itsessään, pesuallas, astianpesukone, jääkaappi, laatikot ja mikroaaltouuni, ja kaikki tämä täydentää muutamia paikkoja saaren päästä. Se on täydellinen paikka lapsille ja vieraille, jotka palvelevat itseään samalla kun kokit työskentelevät kahta pitkää seinää vasten. Yksi seinä on ruoanlaittoon - siinä on liesi ja erillinen uuni - kun vastakkainen seinä on tarkoitettu puhdistukseen, pesuallas ja astianpesukone ovat käytettävissä.

Jääkaapin jääkaappi on kaikkien saatavilla. Juoma-asema, jossa on toinen pesuallas, sisäänrakennettu kahvinkeitin ja viinijäähdytin, täyttää U: n lyhyen pään.

Keittiön pohjapiirustukset - lasipinnat

keittiön pohjapiirrosjärjestelmä valkoiset huonekalut musta lasi tekstuurit

 Tämä on harvinainen P-muotoinen pohjapiirros, jossa on sen ominaispiirteet - niemimaa - niemi, englanninkielinen sana alkaa kirjaimella P.

Niemimaali yhdistää L-muotoisen osan vastakkaiseen seinään ja saariin. Yksi L: n jalka on keittoalue, jossa on liesi, jossa on kaksi sisäänrakennettua uunia. L: n toinen jalka on puhdistusalue, jossa pesuallas ja astianpesukone on sijoitettu. Päinvastaista seinää käytetään elintarvikkeiden varastointiin, jossa toisessa päässä on jääkaappi ja pakastin ja toisaalta ruokakomero. Niemimaalla on kaappi, mutta siellä on myös mikroaaltouuni.

Saari sopii erilaisiin aktiviteetteihin - tässä voit työskennellä, järjestää epämuodollisia aterioita perheen ja ystävien kanssa tai vain puhua.

 L-muotoinen keittiön muotoilu - puiset huonekalutl-muotoinen keittiön suunnittelu puinen tumma keittiö pohjapiirrokset

Tämän pohjapiirustuksen muoto on hieman enemmän kuin L, mutta ei aivan U. Suunnitelma on samanlainen kuin keittiökaluste. Se välittömästi erottuu, sillä siinä ei ole saarta.

 Leveys 3,30 m, tila oli liian kapea rakentaa tyypillinen saari täällä. Leveys kompensoituu pituudesta - keittiö on 6 m pitkä. Tämä mahdollistaa pitkän seinän rakentamisen keittoalueelle. Huoneen lopussa käytät myös luonnonvaloa, jossa on upea näköala ikkunasta.

 Keittiössä on L-muotoinen pohjaratkaisu ja sitä täydentää pieni saarikivi seinä sisäänrakennettu takka valkoinen ruokapöytä keittiön työtaso

Arkkitehtuuri usein sanelee keittiön muodon. Tällöin talon omistajat halusivat rakentaa talon vanhan massiivisen 1700-luvun takan, joten he loivat 10 x 7.80 m: n suuruisen yhdistetyn keittiön ja ruokailualueen, joka sijaitsee liesi molemmin puolin ja olohuoneen vieressä.

Keittiössä on L-muotoinen pohjaratkaisu ja sitä täydentää pieni saari. Se sijaitsee takan vieressä ja tarjoaa lisätilaa ja säilytystilaa. Omistajat ja vieraat voivat liikkua vapaasti keittiön ja ruokasalin välillä luonnollisesti takan ympärillä.

 Pesuallas "kelluu" huoneen keskellä sijoitettuna ravintolaanmodulaarinen keittiö keittiö ruokasali sininen keittiö kalusteet keittiön pohjapiirrokset

Tämän keittiön työskentelyalue on tehokas 2 seinäkaappi, jossa on jääkaappi, liesi ja uuni, pesuallas vastapäätä. Pesuallas "kelluu" huoneen keskellä sijoitettuna ravintolaan. Sitten seuraa rauhallinen liikennealue, joka on avoinna ruokasalissa.

 Erota ruokailutila keittiöstä väliseinällä

keittiön pohjaratkaisujärjestelmä alkuperäinen keittiö pohjapiirrokset

Harvat ihmiset haluavat, että heidän keittiönsä on täysin erillään ruokasalista, eikä kaikki pitävät siitä, että nämä kaksi huonetta yhdistetään. On ratkaisu - osio! Se luo selkeän rajan keittiö- ja ruokasalin välillä ja säilyttää huoneiden avoimuuden.

 Sisäseinän päällä on ruokapöytä, joka yhdistää keittiön viereiseen olohuoneeseenhuippuluokan keittiö kiiltävä alkuperäinen puulattiat valkoinen keittiö pohjapiirrokset

 Keittiö - Keittiöt ovat yleensä erittäin viihtyisiä, mikä tietenkään ei tarkoita sitä, että niiden täytyy olla pieniä. Sisäseinän päällä on ruokapöytä, joka yhdistää keittiön viereiseen olohuoneeseen. Toisessa päässä on ovi, joka johtaa ruokasaliin.

Yksi ikkuna valaisee koko puhdistusvyöhykkeen

kattoluukku musta keittiö countertop keittiön kaapit kompakti tyylikäs

 Tämän tilavan keittiön pohjaratkaisu määräytyy yhden ikkunan sijainnin mukaan, joka valaisee koko puhdistusvyöhykkeen. Keittiö aukeaa avoimeen ruokailualueeseen, siellä on tarpeeksi tilaa, voit tavata erilaisia ​​tilaisuuksia, viihdyttää ja tietenkin herkullista ruoanlaittoa ja syömistä!

Keittiösaari keskellä

perustaa keittiöt design pohjaratkaisu idea keittiökaapit keittiöt pohjapiirrokset

Keskellä sijaitsevalla saarella keittiössä on karkea U-muotoinen pohjaratkaisu. Keittotaso on saaren toisella puolella, toinen on vieraiden istuimelle.

Ruokapöytä ja tuolit ovat keskellä

ruokailutila seinätarvikkeet keittiövälineet keltaiset värit keittiö pohjapiirrokset

Ruoka on useimpien keittiöiden painopiste, mutta se on kirjaimellisesti keskittynyt tähän - ruokapöytä ja tuolit sijoitetaan keskelle lähes neliön 4.80 x 4.50 metrin tilan keskelle.

 Pienikokoinen, valkoinen keittiötila sopii nuorelle perheelle

hallitseva aksentti valkoinen modulaarinen järjestelmä puu ruokapöytä keittiö pohjapiirrokset

U-muotoinen suunnitelma avaa usein keittiön ruokailualueelle tai perhehuoneeseen, mutta tässä 6-4-metrisessä keittiössä näin ei ole.

 Valkoinen, käytännöllinen keittiö, retrotyylinen

valkoinen huonekalut keittiö tuore hedelmä idea suunnitella alkuperäinen keittiö pohjapiirrokset

Monet U-muotoiset keittiöt sisältävät saaren keskellä, jossa on myös mikroaaltouuni ja viininjäähdytin.

              Keittiön pohjapiirustukset suunniteltavat järjestelmän puuhuonekalusteet