Puutarha-allas – Rakenna suolavesialtaat omassa takapihallasi

suolaisen veden uima-allas uima-allas puutarhassa

Suola-altaat ovat halvempia pitkällä aikavälillä

 

Yksityinen uima-allas puutarhassa on monille pitkälle kaivattuun uneen, mutta se usein epäonnistui toteutuksessa. Jos haluat roiskeita omassa puutarhasi uima-altaassa tänä kesänä, sinun pitäisi alkaa ajatella ja suunnitella.

Juuri talousarvion kysymyksen jälkeen on kysymys makean veden tai suolaisen veden altaasta.

Saksassa käytetään sitä tosiasiaa, että uima- ja uima-altaiden altaat ovat täynnä makeaa vettä, joka lisätään kloorin desinfiointiin. Kuitenkin jotkut ihmiset ärsyttävät ihoa ja limakalvoja käyttämällä käytettyä klooria. Lisäksi kloorin jatkuva tukkeutuminen ei ole kovin halpaa.

Hauskaa puutarhassa

puutarha-allas suolaisen veden allas uima-allas puutarhassa
Hyvä vaihtoehto on suolavesiallas. Tässä vesi on luonnollisesti vapaa bakteereista. Hankintamenot ovat yleensä hieman korkeammat, ylläpitokustannukset ovat pitkällä aikavälillä halvemmat. Klassisten allasvarusteiden lisäksi suolaisen veden allas on niin kutsuttu elektrolyyssi. Uima-altaassa On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja riippuen altaan koko 30-70 kuutiometriä. Järjestelmät eivät ole kovin halpoja, mutta maagisti voi helposti asentaa ne. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että altaan rakentamiseen käytetyt materiaalit soveltuvat suolaveteen. Sekä paneelit että allasseinät, tikkaat, pumput ja tulopaikat ja pistorasiat on valmistettava suolaveteen kestävästä materiaalista.

puutarha-allas suolaisen veden allas uima-allas puutarhassa

Suolavesialtaat ovat huomattavasti pienempiä suolapitoisuuksista kuin Välimeren lomasta. Siinä suolapitoisuus on 2-3 prosenttia ja voi johtaa kuivaan ihoon ja kuivattuihin hiuksiin. Säiliössä taas on paljon pienempi pitoisuus vain 3000 ppm, mikä vastaa prosenttiosuutta 0,3. Elektrolyysi varmistaa, että suolaliuos NaCl hajoaa sen ainesosiksi, jolloin saadaan luonnollista klooria. Klooripitoisuudet suolavesialtaissa ovat vakavampia kuin makean veden altaissa, joita on säännöllisesti käsiteltävä kloorivalmisteilla. Kloorin epämiellyttävä tuoksu ei esiinny suolavesialtaissa muutosta huolimatta.

puutarha-allas suolaisen veden allas rakennus-allas* Kuvat Tekijänoikeudet:

Kuva 1: Flickr Pool Sam Howzit CC BY 2.0 Jotkut oikeudet pidätetään

Kuva 2: Flickr HPIM0044 Mathew Ingramin CC BY 2.0 Jotkin oikeudet pidätetään

Kuva 3: Flickr kuumissa lähteissä! m01229 CC BY 2.0 Tietyt oikeudet pidätetään

Kuva 4: Flickr Pool Sam Howzit CC BY 2.0 Jotkin oikeudet pidätetään