Valitse hedge kasvit ja tehdä kaunis suojaus

hedge kasvit cherry laurel puutarha ideoita ulkoa

Päivitä ulkopuoli oikeilla pensasaitoilla

Jokainen puutarha on aidattu. Jotkut asukkaat mieluummin puiset puutarhatuolet, toiset valitsevat tyylikkäimpiä ratkaisuja, kuten seiniä. Vihreiden kasvien suojaa voidaan myös käyttää oman puutarhan erottamiseen. Se on halpa ja tarjoaa yhtä suurta yksityisyyttä.

Mitkä pensaat ja puut sopivat parhaiten puutarhan suojaukseen? Annamme sinulle ideoita, mihin kasveihin voit käyttää puutarhassasi.

Luo kaunis ulkopinta vihreän pensasaidon avulla 

hedge kasvit havupuutarha muoto kaunis puutarha ideoita
Miksi mieluummin olisi suojaus puisen aidan tai puutarhan seinän edessä? Kolmesta syystä. Ensinnäkin, et käytä niin paljon rahaa. Lisäksi ne ovat pitkäikäinen ratkaisu puutarhaan. Ja kolmanneksi, mutta ei viimeisenä, pensasaidat ovat mukava koristeellinen lisäys koko puutarhan ulkoasuun. Ne edustavat ainutlaatuista siirtymistä kotoa ulkopuolelle.

Yhdistä puiden hedge kasveja

hedge kasvit maisemointi ideoita ulkoa

Yhdistä puiset aidat

hedge kasvit puutarha ideoita design kaunis ulkopuoliTietenkin yksityisyyden yksityisyydestä on omat haittapuolensa. Sinun tulisi huolehtia hedgeistä vähintään kerran vuodessa, jotta se olisi riittävän hyvä. Lisäksi sinun pitäisi asettua jonkin aikaa, kunnes vihreät kasvit kasvavat tarpeeksi korkeiksi ja varmistavat täydellisen yksityisyyden. On myös tärkeää, että kausi, johon kasvatetaan kuokka. Jos teet sen syksyllä, ne kasvavat nopeammin.

Suojus pepsii ulkoalueella

hedge kasvit puutarha puutarha ideoita

Suojaa säännöllisesti ...

hedge kasveja säännöllisesti

Näin hän näyttää aina

hedge kasvit havupuu hedge puutarhanhoito ideoita

Kuinka valitset puutarhasi oikeat hedge-kasvit? Etu ikivihreästä pensasaidat on se, että ne tarjoavat visuaalisen näytön ympäri vuoden, toisin kuin lehtipuita. Jos haluat tehdä puutarhastasi tuoreita ympäri vuoden, siirrä sitten hedelmäinen ikivihreiden kasvien, kuten muratti, kirsikka, laakeripuu, Aukube ja holly. Lehtipuiden suojukset ovat toisaalta hieman mukavampia, koska niiden kukat antavat ulkopuolelle ylimääräisen viehätyksen.

Hedge kukilla antaa ulkoa viehättävä ilme

hedge kasvit kukkia puutarhanhoito ideoita kaunis ulkopuoli design

Suojaa Aukubesta

hedge kasvi aukube hedge puutarha suoja

Cherry laurel hedge

hedge kasvit puutarha puutarha cherry hedge hedge

Ja mitä sanot bambupeitteestä? Se on houkutteleva puutarha-elementti, koska se näyttää hieman erilaiselta kuin tavalliset puutarhan suojaukset. Modernit puutarhat hyötyvät näin ollen erityisesti tällaisesta suojuksesta.

Viehättävä pensas, joka tekee puutarhasta mielenkiintoisemman

hedge kasvit puutarha muoto yksityisyys puutarha ideoita

Havupuut ovat hyvä valinta puutarhalle, jos haluat antaa hyvännäköisen ilmeen. Karsiminen on erityisen tärkeää tämän vuoksi, jotta kasvi kehittyy hyvin ja vastaavasti hedge näyttää hyvältä. Hirvieläinten suojaus antaa ulkoalueelle uuden ilmeen ympäri vuoden.

Suojalla ulkouima-alue on loistava

hedge kasvit hedge puutarhan havupuut

Huolehdi pensasaidetta

hedge kasvit puutarha puutarha ideoita hedge hoito

Kiven yhdistelmä tekee ulkoalueesta luonnollisemman

hedge kasvit pyökki hedge puutarha muoto puutarha aita

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 1 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map