Terasztervezés Képek: A teraszt vagy erkélyét újítsa meg

Újítsa meg a terasz tervét az új szezonban

 

Úgy tűnik, sokan nem is tudják, milyen nagy lehetőségek vannak még a legkisebb teraszon is. A család kedvenc helyévé válhat. Így tehát mindenki jól érezheti magát a divergens érdekek és gyógyulási formák ellenére. Annak érdekében, hogy a terasz olyan hatékonnyá váljon, bizonyos szabályoknak tiszteletben kell tartaniuk, és folyamatosan frissíteniük kell a kialakításukat. Már tervezett valamit ebben a tekintetben a következő nyári szezonban? Vagy már megtettem?

Ha nem, beszéljünk róla ...

Vessen egy pillantást a terasz tervezésének különböző változataira!

A terasztervnek minden modern szobához hasonlóan kell berendezve. Ez azt jelenti, hogy el kell kezdened a különböző területek felosztásával. Ezeknek alá kell vetniük azokat a funkciókat, amelyeket a terasznak teljesítenie kell.

40 terasztervező kép inspirációként

modern terasz design képek erkély bútorok rattan fényvédő

Más szavakkal, itt vannak a szabályok, amelyeket követni egy kis szobában vagy egy hálószobás lakásban. Egy kis területen egy ülő-, étkező- és munkaterületet állíthat be. Többek között. Ezek egymástól vagy bútorokkal vagy különböző padló- vagy faltervezéssel vannak elválasztva egymástól.

És köztük elegendő futófelület kell legyen, hogy ne érzed magad korlátozva vagy kényelmetlenül. De mielőtt összeszednéd mindezt a kis teraszon, kérdezd meg magadtól, hogy valóban szüksége van-e ezekre a funkciókra. A te esetedben elegendő lehet egy és ugyanazon asztal használatához kávéfőzésre vagy munkára.

Nem számít, mit választott, ennek a disztribúciónak a megtervezése mérföldkő a sikeres terasztervezéshez.

Tervezzen egy kis oázisot a jólétre a teraszán

modern terasz design képek erkélyes bútorok erkélyek növények raklap bútorok
Fal és padló

A falak és a padló képezik a terasz kialakításának okait. Nekik van valami egyenesen. Válasszon ugyanazt az anyagot vagy hasonló árnyalatot. Ezen az alapon elrendezheti a zónák felosztását egyes területek dekorációval vagy nagy kontrasztú végrehajtásával.

A kültéri igényeket is igénylik

modern terasz design Képek Erkélyes bútorok Faanyag burkolás

A klasszikus megjelenés érdekében javasoljuk, hogy kerámia lapokat helyezzenek. Nagyon modernek és különböző változatokban fordulnak elő. Természetes kő és tégla egy másik jó látszó és természetes megjelenésű megoldás. Mindezeket a változatokat a kertben is használják, mert nagyon fenntarthatóak és időjárásállóak. Tehát akkor is használhatja őket, ha a terasz nyitva van. A szerves anyagok, például a bambusz felhasználása szintén nagyon divatos.

A tervezéshez felhasznált összes anyag használható mind a padlón, mind a falakon. Néhány kivételtől eltekintve könnyű testreszabni a színt is.

A fa meghitt és hangulatos

modern terasz design képek erkély bútor fa falburkolatHozzon létre egy különleges mediterrán érzést a háttérben

Amíg a padló és a fal kialakításában vagyunk, arra szeretnénk rámutatni, hogy csak ezen keresztül terjedhet egy gyönyörű mediterrán hangulat a terasz hangulatában.

Ebből a célból készítse el a falakat pasztell árnyalataiban, és természetes és mesterséges kövekkel kiemelje a belső és külső sarkokat. Egy másik csodálatos megoldás a kék, zöld és fehér színséma.

Legyen inspirálta a különböző berendezési stílusokat!

modern teraszos képek mediterrán stílusban

Keleti és antik stílus

A keleti stílushoz válaszd a fényes falszíneket. A modern a klasszikus ékezetek beállítása is, amelyet antik megjelenésű falfestmények vezethetnek be.

A bútorok kiválasztása

A teraszon lévő bútorok kiválasztásakor folytatnánk a padló- és faltervezés tipikus stílusát. A mediterrán stílus elérése érdekében az ülőpárnákkal és egyéb puha párnákkal ellátott kovácsoltvas bútorkészleteket választanánk gyönyörű színekben.

Csendes relaxációs sarok is a város központjában

modern terasz design képek erkély bútorok kanapé párnák rattan szőnyeg

A keleti és a klasszikus stílusban nem sok bútor található. A távol-keleti stílushoz használjon szerves anyagokat, például bambuszt, és díszítéssel is használhatja őket.

A világítás

A világítás a terasztervezés nagyon fontos eleme. Ez sok koncentrációs és helyes döntést igényel, és ezért hagyjuk véget érni. Ha a terasz nyugati vagy dél felé néz, ügyeljen a napvédelemre. A velencei redőnyök és árnyékolók lehetővé teszik, hogy bármikor szabályozhassák a fényhez való hozzáférést.

 Gyertyafény a romantikus nyári estéken 

modern terasz design képek erkély ötletek gyertyafény világítás

Ha azonban nincs elegendő fény a teraszon, akkor gondoskodnia kell róla. De választhat különböző szerelési elemeket, például LED csíkokat vagy süllyesztett világítást.

Ha sötét sarkok vannak, vagy olyan területet állít be, amelyről gondolták a munkát, jól használhatja a feladat világítását.

Fényes fából készült veranda rusztikus stílusban

modern terasz design képek rusztikus erkély bútorok tömörfa bútorok

Ezek a modern terasztervezés alapelvei. Nem annyira a jelenlegi fogalmak, mert nagyon szeretik a szabadságot. De ezek biztosítják, hogy még a legkisebb területek is paradicsom. Profitáld ki tőle!

Sok szerencsét és csodálatos nyarat kívánunk!

modern terasz design képek külső rész kerti bútor fa

A rattan és a fából készült bútor tökéletesen illeszkedik a szabadban

modern terasz design képek erkély bútorok szabad terület

A kicsi erkélyhez a legjobb megoldás egy kis asztal, 2 összecsukható székekkel

modern terasz design Képek Erkélyes bútorok Erkélyes növények Összecsukható székek

Betonból készült pad

modern terasz design képek erkély bútorok beton és fa

Rögtön a padlón: padlópárnák székek helyett

modern terasz design képek erkély bútorok padló párnák

Tűzifa a teraszon

modern terasz design képek erkélyes bútorok tűzifa

Inspiráló ötletek a Távol-Keletről

modern terasz design képek erkély bútorok színes párnák

Ön is építeni bútorokból készült raklapot magad

modern terasz design képek erkély bútorok DIY asztal raklapokból

Polc könyvek és növények számára

modern terasz design képek erkély bútorok friss színek könyvespolc

Használjon friss színmélységet

modern terasz design képek erkély bútorok friss színek betét cserepes növények

Konténer növények a sarokban

modern terasz design képek erkély bútorok kerti bútorok és konténer növények

Függőágy az erkélyen

modern terasz design képek erkélyes bútorok függőágy erkélyek növények modern terasz design képek erkély bútorok fadobozok betét modern terasz design képek erkély bútorok összecsukható asztal fadobozok párnák modern terasz design képek erkély bútorok növényi dekorációs cikkek modern terasz design képek erkély bútorok rattan asztal kerek modern terasz design képek erkély bútorok relax furniture swing modern terasz design képek erkélyes bútorok romantikus gyertyafény modern terasz design képek erkély bútorok swing ágy A modern teraszos design a kis erkélyes formatervezési példákat mutatja be modern terasz design képek furnér példák bambusz képernyő modern terasz design képek otthoni dekoráció DIY fa törzs asztalok modern terasz design képek skandináv stílusban modern terasz design tágas kültéri összecsukható bútorok modern terasz design képek függő kosár szék függőleges kert modern terasz design Képek Homeoffice Atelier modern terasz design képek a mászó növények fa cserép modern terasz design képek kompakt erkély bútorok színes modern terasz design képek rattan bútorok kanapé párna tündér fények modern terasz design képek rusztikus rattan bútor fa falburkolat modern terasz design képek buja erkély növények függőleges kert a modern teraszos dizájn képek zen hangulatot hoznak létre

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 21 = 29

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map