Tárolóhely Ötletek és kreatív élőlények – drótpolcok minden szobához

 élő ötletek bin ötletek konyha felállított fal polc wire polc

 Tárolóhely Ideát, amelyet könnyen használhat otthonában

Mi az első társulás, melyet a "drótpolcok" szóval társítunk? Szerintem a tárolóhely a garázsban!

De szeretném megváltoztatni ezt az általános elképzelést, és gondolkodnék a polcokon, valami elegáns, modern, hasznos, tele jelentéssel és stílusgal.

Készen állsz rá?

Huzal polcok a konyhában

Amikor itt megnézem ezt a képet, boldog helyre gondolok. A lágy rózsaszínű színek, a zöld, a fehér és az ezüst árnyalatai a színekben olyan szépen játszanak együtt, hogy szinte elfelejti, hogy ez egy konyhai szabályegység. Ez csak félelmetes, hogy ezek a polcok harmonizálnak a mikrohullámú fémekkel, valamint a fazékokkal és edényekkel. Ez az egyszerű egység annyira elegáns és teljesen hasznos, és fontos a konyhában.

11 drótpolc a ház minden szobájához

tárolási ötletek élő drót polcok konyhai konyha ötletek
A fém és a fa kombinációja csak nagyon unalmas lehet, de az ellenkezője itt igaz. Ez a színes kombináció tökéletes és ideális gyönyörű lemezek és különleges egységek megjelenítésére.

A polcok magasságával való játékmód is nagyon praktikus, és kihozza az egész egység fém keretét. Ez a Mezzanine Interiors cég létrehozásának munkája.

Extra tárolási lehetőségek a konyhában

konyha bútorok tárolási ötletek ötletek ötletek ötlet polcok praktikus

Ezeknek az elemeknek a szekrény stílusa vezetékes székek használatával érhető el, amelyek valóban különlegesek. Tapasztalja meg a szabadság elrejtésére néhány dolog itt, és mutassa meg őket egyidejűleg. A mennyezeten lévő nyitott terület ideális a felhasználáshoz, és jól illik a felső polc természetes elemeihez. Ez biztosítja a csodálatos egyensúlyt. Teljesen szeretem ezt a vidéki sikkát, és modernnek és hasznosnak is nevezném.

Huzal polc egy rusztikus konyhában

konyhai tervezés bin eszmék az élő vezetékes polcokEz a polc, mint az előző, teljesen más stílusban készült. A tengerészi megjelenés miatt sokkal szebbnek látszik. A szőtt kosarak nagyon jól használhatók, és van valami bájos, csak azért, mert nem tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

Ez minden bizonnyal a tengerészi konyhák győztes megjelenése

konyha felállított bin ötletek ötletek ötletek ötlet polcok kosár dobozok

Huzal polcok a nappaliban

Először is, a négyszögletes vezérlőegységek nagy formában vannak, és ez a példa azt is szemlélteti, hogy mi az oka. A négyzetek elegendő vizuális megszakítást biztosítanak a modern megjelenéshez. A mennyezet és a padló közötti téglalap alakú rések valóban frissek. Most nézzük meg a tökéletes stiling! A könyveket szín szerint rendezi, nem pedig a tipikus ábécé sorrendben, és ez valóban vizuálisan vonzó megjelenést tesz lehetővé. [Kép a Dehn Bloom Design]

Illeszkedik egy drótpolcra a nappaliban?

nappali design bin ötletek ötletek ötletek ötletek polcok polcok bookshelf

Itt van egy másik drót és fa keveréke, és nagyon jól működik. Szeretem, hogy nem kell minden polcot használni. Néhány nagyon közel áll egymáshoz függőlegesen. Ezek a tervezési elemek olyan nagy méretű egységekkel járnak, amelyekre szükség van a vizuális megszakításokhoz, mint a fentiek. Friss és új, és minden bizonnyal hozzájárul az átfogó szép tapasztalathoz.

Ami nem illik, megfelelővé válik

nappali tervezés tárolási ötletek ötletek ötletek ötlet polcok fa

Itt nagyon egyszerű és minimalista egységet látunk. Láthatja, mennyire hatékony, amikor szobatársként szolgál. Ezek a moduláris egységek olyan nagyok, mert nagyon könnyen mozgathatók különböző irányokban. Nagyon szeretem, ha az egységnek ez a része továbbra is minimalista marad, és a polcokon monokromatikus könyvek vannak. De ugyanakkor élénk tapintást mutat az ott terjesztett szerves formákkal. [Image via Stardust]

A stílusos drótpolcok a nappaliban elosztóként is használhatók

nappali design bin ötletek szoba ötletek helyiség elosztók drótpolcok könyvespolc

Vezetékes polcok hálószobákhoz, fürdőszobákhoz és munkaterületekhez

Igen, ez ugyanaz a fém polc, amit az előző két konyhában látott. Olyan fantasztikus használatot találtál a hálószobában, és még mindig csodálatosnak tűnik. Ezen a készüléken TV, tartozékok, könyvek tárolására, valamint egy sminkfelületre is van lehetőség. A szuper érdekes dolog az, hogy a szabályegység semleges, és ahogy ön is látja, bárhol alkalmazható.

Mit lehet elhelyezni a polcra huzalból?

hálószoba élő ötletek emeletes tároló drót polc kosár ládák

Ez a mini irodája annyira funkcionális, hogy majdnem beírja magát a falba. A drótpolc teszi, hogy az egész dolog lebegőnek tűnik, és a Ghost szék kiegészítõ használata növeli a megjelenés könnyedségét. Így a kis helyet nagyszerűen használhatja. Nem csak szépek, hanem nagyon hasznosak is. [Kép a Mezzanine Interiorson keresztül]

Fali polc készült drót és fa panelek a vizsgálatban

tanulmányi ötletek nappali ötletek drótpolc íróasztal munkahely

Ez az országos elegáns megjelenés csodálatosan néz ki a fürdőszobában. A polcok klasszikus, vidéki és érdekes, anélkül, hogy túl stresszesek lennének. Jóképű "finomságokat" képviselnek, amelyek csodálatosan illeszkednek a rejtélyes tükörbe. Ez egy csodálatos módja annak, hogy gyönyörű dolgokat mutassanak be, például a parfümöket. [Image of Country Living]

Stílusos megoldás a fürdőszobában

fürdőszoba tükör nappali emeletes ágy vezetékes polc

Ez a végső megjelenés nagyon hatásos és igazán bizonyítja, hogy a drótpolcokat sokféleképpen használhatja. A növények zöldjének érintése félelmetes, és nagyon szeretem a különböző helyiségek közötti átmenetet. A fajta a legjobb! A polcnak egyszerre kell egyesítenie a funkciót és a tárhelyet! E szempontok egyike sem hiányozhat. [Képek április és május]

Esztétikus és praktikus egyszerre

élő ötletek folyosó divat lépcsőház bin ötletek fal design drótpolcok

Remélem, most már megérted, milyen szép és egyedi polcok lehetnek. Adj nekik egy esélyt, hogy frissítsd otthonodat!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map