Gyönyörű ötletek konyha szigetre ülésekkel

 Konyha-sziget ülőgarnitúra tervezéssel

Gyakorlati javaslatok konyha szigetre ülésekkel

Hogyan határozható meg, mennyi ülőhelyre van szüksége a konyha szigetén?

Keresse meg az egyensúlyt a kívánt hely és a kívánt hely között azáltal, hogy megadja a helyek számát a szigeten.

Itt biztosan megtalálja a szükséges tippeket!

Néhány lakástulajdonos számára különösen fontos, hogy elegendő ülőhely legyen a konyha szigetén. Őszintén szólva, ha megtudja, hány helyet szeretne és hány reális lehet, mindig frusztráló feladat. Íme, hogy dolgozzon ki az előnyeiről és hátrányairól, hogy megtudja, mi kell a sziget körül.

1. lépés: Gondolj arra, hogyan használja a konyháját és a szomszédos szobákat. A konyha elszigetelt a ház másik felétől? Vagy nyitott az ebédlőbe? Ha ez az utóbbi, akkor csökkentse a helyeket a szigeten. Csak elég kell ahhoz, hogy családtagjaidnak vagy néhány közeli barátaidnak elég legyen, hogy megfigyelhessek, hogy szakácsba menjenek és társaságban tartsanak. De ha a konyhája egyértelműen elkülönül a többi élőhelytől, akkor több helyet is tervezhet a szigeten.

Azt is meg kell fontolnod, hogy milyen a család étkezési szokásai, hogyan haladnak át a konyhán, és hogyan változhatnak a dolgok az elkövetkező években. A gyermekeinek szüksége van-e a nap különböző időpontjaiban haza jönni a különböző tevékenységek és házi feladatok elvégzésére? Vagy a konyha a központi találkozóhely, ahol mindenki elvégzi a házi feladatokat, számol és megosztja napi tapasztalataikat? Ha igen, helyénvaló lehet több hely a konyha szigetén.

Mindig tartsd észben a tervezői tippeket: A Nemzeti Konyha és Fürdő Egyesület azt ajánlja, hogy legalább egy 0,90 métert hagyjon a sziget minden oldalán, hogy ne zavarja a forgalmat. Több embernek kell megterveznie az üléseket, ha kényelmesen ülni akarsz a szigeten.

Tudod tenni a sarkában egy kiterjesztése a sziget - konyha sziget ülésekkel

Konyhasziget ülőgarnitúrával, fából, kiterjedt sarok
2. lépés: Elemezze a vödör tervezési lehetőségeit a konyha-szigeti ülőhelyek számára. A szigeten ülve valójában ugyanolyan változatos, mint a sziget, itt van néhány lehetőség:

Ülések csak egyik oldalon. Ez a megoldás jó a nagyobb szobákhoz.

Ülések mindkét oldalon. Ez lehetséges a szélesebb szigeteken, akkor a székeket párhuzamosan helyezheti a két oldalra.

Ülések a sziget egyik vagy mindkét rövid végén, ahol egyes székek is csoportosíthatók.

Ülés a sarokban. Nagyon kicsi konyháknál, ahol nincs elég hely, a sarokban lévő szigetet kibővítheted, és elrendezhetnéd az ültetést.

Ülések három oldalról. A nagyon tágas konyhákban egy nagy konyha-sziget számos ember számára sok helyet kínál.

Ellenőrizze az ülések magasságát

konyha sziget ülésekkel bár magasság munkaasztal keskeny fa fényes felület3. lépés: Ellenőrizze az ülések magasságát. Alapvetően három magassági lehetőség van a konyha szigetének üléseire: asztal, számláló és bár magassága. A különbség nem csupán személyes ízlés kérdése, hanem jó módja lehet a térhatárok meghatározásának. Például egy keskeny sávmagasságú padlódeszka sokat képes megvédeni a konyhában lévő zűrzavartól, és ezzel egy időben elegendő szélességet ad ahhoz, hogy enyhén enni, anélkül, hogy feltétlenül nézne a konyhába. A pultmagasságok azért is megfelelőek, mert jól illeszkednek a konyhában végzett általános munkához.

A legfontosabb három lehetőség a számláló, a székek vagy a bár-magasságú ülések

Konyha-sziget ülősarokkal narancs fa bárszék4. lépés: Vessünk egy pillantást a három alapvető ülés lehetőségeket egy konyha szigeten - bárszékek, székek vagy bár-magasságú ülések a három fő lehetőség. A székek jó helytakarékosak, különösen a keskeny konyhákban. Könnyedén elcsúsztathatja őket a pulton alatt, hogy megőrizze az értékes sétányt.

Stílusos konyha - konyha sziget pihenőhellyelKonyha szigeten ülő világos bútorokkal berendezett ülőgarnitúra

Modern és praktikus konyha - nagy családok ülőhelyei

Konyha sziget ülésekkel karosszékek ötlet fehér fa érdekes design

Klasszikus konyha fehérben

Konyha sziget székekkel székek étkező fehér

Kis konyha kombinált régimódi és modern bútorokkal

konyha sziget székek modern régimódi kombinált

Kompakt konyha sziget - csillogó felület és konyha székek erre

modern városi konyha konyha sziget ülve   Érdekes és funkcionális konyhabútorülés konyha sziget ötlet fából készült székek kerek

20 modern konyha sziget tervez
Konyha sziget és a félsziget alakja
15 színes konyha sziget ötleteket a lakás