Kerti medence – Építsen sós vizet a saját kertjében

sós medence medence kerti medence

A medencék hosszú távon olcsóbbak

 

A kertben található privát medence sok hosszútávú álom, de gyakran nem sikerült végrehajtani. Ha meg akarsz fröcskölni a saját kerti medencéjében ezen a nyáron, akkor el kell kezdened gondolkodnod és megtervezned.

Közvetlenül a költségvetési kérdés után édesvízi vagy sósvizes medence van.

Németországban arra a tényre használják, hogy a szabad és fedett uszoda medencéit friss vízzel tölti be, amit klórral fertőtlenítenek. Azonban egyes emberek irritált bőr és nyálkahártyák a klór segítségével. Ráadásul a klór állandó eltömődése nem túl olcsó.

Szórakozzon a kertben

kerti medence sós víz medence medence kert
Egy jó alternatíva egy sós vizű medence. Itt a víz természetesen baktériumoktól mentes. A beszerzési költségek általában valamivel magasabbak, a karbantartási költségek hosszú távon, de olcsóbbak. A klasszikus úszómedencék mellett a sós vizes medence szíve az úgynevezett elektrolizátor. A medence üzletben Vannak különböző változatok, attól függően, hogy a medence mérete 30-70 köbméter. A rendszerek nem nagyon olcsóak, de könnyen telepíthetők a laikusok. Fontos azonban annak biztosítása, hogy a medenceépítéshez használt anyagok alkalmasak sós vízre. Mind a panelek, mind a medencefalak, létrák, szivattyúk, bemenetek és nyílások sós vízálló anyagból készülnek.

kerti medence sós víz medence medence a kertben

A sósvíztárolók sokkal kisebb sótartalmúak, mint a mediterrán nyaralásról. Ott a sókoncentráció 2-3%, és száraz bőrt és szárított hajat eredményezhet. A medencében viszont sokkal kisebb a koncentrációja mindössze 3000 ppm, ami 0,3 százalékosnak felel meg. Az elektrolizátor biztosítja, hogy a só NaCl összetevőikbe bomlik, és így természetes klórt termel. A sós vízben lévő klór koncentrációja konstansabb, mint az édesvizű medencékben, amelyeket rendszeresen klór tablettákkal kell kezelni. A konverzió ellenére a sós vízben nem keletkezik kellemetlen klórszag.

kerti medence sós víz medence medence* Képek Szerzői jogok:

1. kép: Flickr A medence Sam Howzit CC BY 2.0 Néhány jog fenntartva

2. kép: Flickr HPIM0044 Mathew Ingram CC BY 2.0 Néhány jog fenntartva

3. kép: Flickr A forró forrásokban! m01229 CC BY 2.0 Bizonyos jogok fenntartva

4. kép: Flickr A medence Sam Howzit CC BY 2.0 Néhány jog fenntartva

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (6 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 75 = 83

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map