Cum poți să te gravionezi singur

sticlă gravură instrucțiuni ochelari de băut

Gravura cu litere de sticlă

Vreți să gravurați sticla? Știi, există și metode și instrumente cu care poți face singur gravura? Am dori să vă prezentăm această opțiune. Acum puteți, pe de o parte, să vă gândiți dacă aceasta ar fi o opțiune potrivită pentru dvs. Dacă nu, atunci mai aveți șansa de a vă gravura paharul.

Dar nu ați pierdut nimic în ambele cazuri, pentru că ați învățat ceva interesant, nu?

În mod specific, vom explica astăzi cum să gravim literele pe un pahar.

Ai nevoie de ea pentru gravarea geamului

unelte sculă sculă din sticlă
Să începem cu produsele de care aveți nevoie pentru gravarea sticlei. Acestea sunt:

- obiecte de sticlă pentru gravarea,

- Atz pastă,

- agent de curățare a sticlei,

- Trupa pictorului albastru sau verde,

- mănuși de plastic,

- Autocolant de scrisori

- haine pe care le puteți vedea.

Faceți suprafața de sticlă curată

În primul rând, geamul trebuie curățat perfect. Pentru aceasta aveți nevoie de țesături potrivite și de detergent. Vedeți că puteți să scăpați cu adevărat de murdăria, praful și amprentele de pe elementele pe care doriți să le gravați.

Aplică banda de pictor

banda de instrucțiuni de gravare din sticlă

Acum ar trebui să aplicați o bucată de bandă a pictorului pe geamul care urmează să fie gravat. Aceasta acoperă, în primul rând, zona care nu trebuie zgâriată. În plus, puteți determina exact zona în care sunt inscripționate sau inițialele pe care doriți să le gravați pe geam. Cel mai adesea, cel mai bun efect este atunci când alegeți treimea de sus a obiectului. De asemenea, puteți alege o altă poziție.

Vezi că banda de pictor a fost lipită

Pentru obiectele din sticlă rotundă și ovală, aveți adesea problema că banda nu este destul de dreaptă. Există multe riduri în acest sens. Ca urmare, linia de jos nu este destul de dreaptă. Cu toate acestea, acest lucru este rău pentru rezultat mai târziu, pentru că nu va fi foarte drept și precis. Asigurați-vă că banda de pictor a fost foarte bine netezită în jurul zonei care urmează să fie gravată. Desigur, dacă gravionezi o bucată de sticlă care este netedă, nu ai acea problemă.

Atașați literele

sticla gravură scrisoare de instrucțiune atașațiAcum ajungem la următoarea etapă a procesului, care probabil nu este mai puțin complicat. Va trebui să atașați cu ușurință literele sub marginea benzii. Faceți un efort pentru a identifica poziția literelor și pentru a evita alunecarea.

Fiți foarte răbdători în timp ce efectuați aceste acțiuni. Atașarea scrisorilor este cea mai grea parte a procesului pentru majoritatea oamenilor. Este normal dacă aveți unele probleme. Dar dacă aveți destul timp pentru a păstra banda de pictor drept și neted, rezultatul va fi cu adevărat util.

Pentru a centra cuvântul

Pentru ca cuvântul sau inițialele să fie centrate, este mai bine să începeți cu poziționarea cu litere de mijloc. După ce ați determinat exact mijlocul, veți putea să le distribuiți mai ușor.

Malerband în jurul tuturor laturilor literelor

înveliș de gravură de scrisori de banda adezivă

Acum, ar trebui să atașați și partea inferioară și laterală a literelor Malerband. De asemenea, ar trebui să acordați o atenție deosebită acestei etape de gravare a sticlei. Banda de pictor trebuie să fie la aceeași distanță față de literele de pe toate laturile. Și aici, ceea ce tocmai am spus despre această bandă, se referă la această scrisoare: Luați-vă timp să vă adaptați totul într-adevăr. Doar atunci veți obține rezultate care să vă satisfacă.

Nu prea mari zone deodată!

Este important să nu gravați simultan pe geamuri prea mari. Din acest motiv, este important ca scrisorile să fie apropiate unele de altele. Totul funcționează bine cu această tehnică, despre care vorbim astăzi. În caz contrar ar trebui să vă gravați paharul.

Puneți mănușile de plastic

Este important să vă puneți acum mănușile de plastic. Pasta Atz este foarte periculoasă pentru sănătatea ta și nu trebuie să subestimezi acest fapt.

De asemenea, ar trebui să vă protejați corpul și să purtați cel mai bine ochelari speciali.

Aplicați pasta atz

sticlă gravură scrisoarea de instrucțiuni edita

Acum ar trebui să aplicați un strat de pastă Atz pe suprafața de sticlă cu un baston adecvat. Poate că aceasta are niște bucăți vizibile de cristal. E natural. Din păcate, rezultatele în locurile unde erau cristale vor fi destul de ciudate. Cu un alt stick puteți îndepărta toate piesele de cristal din zona care urmează să fie procesată.

Lăsați pasta atz timp de cinci minute

instrucțiunile de gravare a sticlei așteptați

Acum ar trebui să lăsați pasta Atz pe sticlă timp de cinci minute. Este foarte important să respectați acest lucru pentru obținerea celor mai bune rezultate posibile. Nu ar trebui să fie mai puțin. Dar ele pot fi în jur de zece minute. Timpul de asteptare mai lung nu strica, dar nu aduce avantaje speciale.

După aproximativ două până la trei minute, utilizați bastonul pentru a îndrepta stratul de etch-pastă și în jurul acestuia. Bulele și cristalele trebuie evitate. După cum am spus, nu ar trebui să le permită să strică rezultatele bune.

Scoateți pasta atz

Acum puteți elimina pasta Atz. Nu scoateți niciodată mănușile, îmbrăcămintea de protecție și ochelarii. În funcție de felul de chiuvetă pe care îl aveți, puteți face spălarea acolo. Asigurați-vă că suprafața nu este zgâriată și stricată.

Uscați fundul de sticlă și nu îl folosiți pentru o vreme

Literele și banda pictorului sunt mai ușor de îndepărtat cu apă caldă

spălați instrucțiunile de spălare din sticlă

Nu încercați gravarea pe ochelari de valoare

Așa cum ați văzut, gravura de sticlă nu este super complicată în acest fel. Dar, în același timp, puteți face multe greșeli cu unele stomacuri. Din acest motiv, nu ar trebui să "antrenezi" ochelarii prețioși. Pentru figuri și soluții cu adevărat sofisticate ar trebui să preferați să aveți un set de sticlă gravat profesional.

Acolo folosiți și alte metode sigure

sticla gravură adresa instrucțiuni terminat

Cu această tehnică, puteți face un set complet de pahare

sticla de gravat cu sticla

Containerele din borcane sunt perfecte pentru asta

înveliș de sticlă de gravură de sticlă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

8 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map