Canapea din piele color – împrospătează și revigorează vechile mobilier din piele

Camera de zi canapea din piele canapea de culoare de îngrijire a pielii de culoare de îngrijire

Cum puteți să vă vopsiți și să vă reîmprospătați vechea canapea din piele?

Mobilierul din piele naturală arată elegant și este destul de confortabil. Ca mărfuri de cea mai înaltă calitate, de asemenea, aveți prețul lor. Odată ce canapeaua din piele elegantă este cumpărată și așezată în mijlocul camerei, se crede că ar arăta mereu la fel de frumoasă și nouă.

Ei bine ...

Piele este un material natural, care este foarte apreciat pentru proprietățile sale excelente și este utilizat în multe zone. Mobilă din piele are o viață lungă, dar în cele din urmă vă pierdeți strălucirea. Pentru a vă asigura că nu se uzează relativ repede, este necesară o îngrijire corespunzătoare. Dar dacă canapeaua din piele a supraviețuit deja câteva decenii, va avea nevoie cu siguranță o reîmprospătare a culorii.

Canapea din piele naturala

Piele de canapea de colorat Mobila camera de zi de îngrijire a pielii Color Refresh
Mănuși de mână de bună calitate merită cu siguranță prețul lor și cu îngrijire de piele obișnuită vă vor servi foarte loial pentru o lungă perioadă de timp. Dar dacă a sosit timpul, în care mobilierul tău preferat din piele a fost purtat în unele locuri, nu înseamnă că ar trebui să aparțină deșeurilor voluminoase. Ai venit cu ideea că ai a ta Canapea din piele color ar putea, și chiar? Iată câteva sfaturi.

 Canapea din piele elegantă în maro într-un cadru modern

Camera de zi veche canapea din piele canapea de colorat din piele, refăcută în culori

Ce aveți nevoie pentru răcorirea de culoare a mobilierului din piele? (adică numai mobilier din piele netedă)

 - set de tonifiere și îngrijire pentru piele netedă (piele curată și culoare din piele în culoarea potrivită, inclusiv burete pentru aplicare etc.)

- Pregătirea (curățarea și degresarea)

- Lăsați vopseaua uscată și repetați dacă este necesar

 Mobilierul din piele tapițat vechi ar putea arăta nou cu puțină culoare

piele canapea de piele de îngrijire refreshed în culoareÎn primul rând trebuie să pregătiți mobilierul pentru colorare. Dacă este posibil, dezasamblați toate piesele mobile. Pentru curățarea vopselei este necesară o curățare și o degresare temeinică. Dacă există pete, curățați-le cu detergent și ștergeți murdăria cu mișcări circulare. După curățare, puteți pregăti mai mult pielea prin slefuirea suprafeței cu un șmirghel fin pentru a compensa fisurile și fisurile mici. Apoi, suprafața din piele este pregătită pentru culoare.

Canapea din piele color - așa funcționează

piele canapea vopsea piele canapea de îngrijire piele de culoare reîmprospătare

Culoarea pielii ar trebui sa fie in aceeasi umbra cu cea a mobilierului. Aplicați vopseaua cu buretele pe suprafața uzată într-o mișcare circulară. Lăsați vopseaua să se usuce timp de cel puțin o oră și apoi aplicați un alt strat. Când sunteți mulțumit de rezultat, fixați culoarea cu un grăsime / ulei de piele specială și lăsați pielea să se odihnească timp de 24 de ore. În cele din urmă, puteți lustrui cu o cârpă moale.

Cum poate din nou canapeaua din piele să arate nouă?

piele canapea colorant piele de îngrijire canapea cameră de zi

Pentru mai multe informații, luați legătura cu dealerii de piele (sau chiar cu încălțămintea) și obțineți produsele de îngrijire necesare și culoarea pielii.

Refresh și revigora canapeaua din piele

piele canapea de vopsire de îngrijire a pielii de culoare revigorată

 Cu o canapea din piele veche puteți folosi accente retro mari

Camera de zi canapea din piele canapea de vopsire de îngrijire a pielii

Extindeți durata de viață a mobilierului din piele preferat   

piele de mobilier de piele de îngrijire de culoare reîmprospăta piele scaun

Reîmprospătarea de culoare a vechilor mobilier din piele