Deschidere de viață – ceea ce trebuie să știți înainte de a demola un zid

spațiu deschis de living, care sfâșie bucătăria cu sală de mese

Zonă de zi deschisă - Facilitați mișcarea în apartament

Te-ai angajat într-o viață mai deschisă pentru 2014? Apoi, demolarea unui zid este probabil pe lista ta. Acest lucru pare uneori atât de simplu: rupeți de pe perete și aveți un spațiu mult mai larg.

În funcție de locul unde este zidul și de materialul care există, această provocare poate fi destul de mare.

Iată câteva lucruri de luat în considerare.

De ce ar trebui să se facă o astfel de schimbare în arhitectură?

De cele mai multe ori doriți să creați un plan mai deschis și un plan de etaj mai modern. Astfel puteți facilita mișcarea în apartament și îl puteți face mai luminos.

Un motiv care apare adesea. este de a crea o tranziție și mai multe locuri.

Iată un exemplu din LA, unde zidul a fost rupt pentru a deschide bucătăria în sala de mese. Peninsula oferă mai multe locuri și locuri de muncă.

Tu distrugi peretele și ai un spațiu mult mai larg

bucatarie deschisa la sufragerie, sufragerie demolata cu scaune bar bar
Cine ar trebui să angajeze?

Depinde de structura zidului și de toate lucrurile din el. Trebuie să verificați dacă există conducte de apă sau cabluri electrice.

Probabil că trebuie să te întorci la un arhitect pentru a evita riscurile. Investiția în avizul expertului vă va economisi bani. Asta spune arhitectul Jeffrey Veffer. Îndepărtarea întregului perete va schimba complet în majoritatea cazurilor caracterul camerei. Adesea, o idee bună este să păstrați niște părți ale peretelui în poziție verticală.

întreba Esti tu cu expertul 

spațiu deschis de living, care sfâșie bucătăria cu sală de mese

Alte lucruri de luat în considerare

Ruperea pereților în camerele de la un etaj este mult mai ușoară decât în ​​cele două etaje. Costurile vor fi, de asemenea, foarte diferite, în procesul de reconstrucție sau la o dată ulterioară.

În plus, în toate cazurile, indiferent dacă este un perete de sprijin sau nu, trebuie să obțineți un expert.

Expertul vă va spune ce se va întâmpla cu tavanul și podeaua după ce zidul a fost rupt. De exemplu, va fi dificil să trageți printr-o podea decentă pe toată suprafața.

Conectați bucătăria la sala de mese

un perete deschis din zona de locuit care sfâșie bucătăria cu insula de meseÎn unele cazuri puteți obține rezultate bune prin ajustarea pieselor, dar acestea nu sunt niciodată perfecte. Deci, trebuie să știți că după aceea covorul poate fi singura soluție perfectă.

Demolați partiția - avantaje și dezavantaje

un perete deschis din zona de locuit care rupe bucataria cu podeaua din sala de mese

Conținutul arhitecturii pereților

Aceasta este o problemă fundamentală atunci când rupeți pereții. Trebuie să restabiliți linii de alimentare cu apă, gaz sau electricitate și aceasta implică, de obicei, o mulțime de lucrări de specialitate. Uneori există și multe surprize. Veffer a avut un caz cu o clădire din anii 1920, unde a văzut o conductă de gaz neutilizată. Un specialist a trebuit să-l înlăture.

Probleme de bază atunci când rupeți un perete

bucatarie deschisa cu pereti despartitori, cu planuri de etaj pentru sufragerie

Cât durează un proiect?

O astfel de schimbare în arhitectura apartamentului tău poate dura până la două săptămâni. Totuși, acest lucru nu include lucrul pe podea și tavan, care va urma ulterior.

Luați suficient timp

deschideți peretele din zona de living, ruinând bucătăria cu o sufragerie conectatăpermisiune

Cu siguranta trebuie sa obtineti unul, deoarece ruperea zidurilor poate fi foarte dăunătoare întregii construcții în anumite circumstanțe. Întrebați autoritățile competente.

Cel mai bun moment pentru a realiza un astfel de proiect

Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să rupă pereții împreună cu reproiectarea podelelor. Totul este, de asemenea, asociat cu o mulțime de praf și zgomot. În timpul verii, puteți scăpa mai ușor în aer liber! În caz contrar, trebuie să se ia în considerare și posibilitatea de a se caza la hotel.

În cele din urmă veți fi mulțumiți, deoarece tot efortul merită

perete deschis living room rupere bucatarie sufragerie fără perete despărțitor