Ombre Blond: Очарователна тренда на косата прави своето завръщане

Дали в момента Омбре Блондин е сняг? Между другото! Прекрасната фризьорска тенденция е по-топла от всякога. Звездите и стартите могат да боядисват косата си все по-често тази година. Шикозният цветен градиент на Ombres, което означава нещо като "сянка", набира все повече и повече последователи и завладява със своята лятна джой де-вивра и дискретно луксозно докосване. Въпреки, че тази коса може да се направи в най-различни нюанси, Ombre Blond остава една от най-популярните вариации на Ombre някога. И не в класическия си вид, където цветовете се сливат сравнително бързо и образуват силен контраст, но много повече в по-новите си форми. От така наречените бебешки светлини над балайайската техника до Сомбре - списъкът от техники за боядисване е дълъг и със сигурност имаме правилното нещо за всеки вкус.

Какво представляват бебешките светлини?

Много деликатни, деликатни акценти в блондинката - като целунати от слънцето. При бебешките светлини косата е леко осветена от няколко руса акцента. Естественост и чиста романтика! Обикновено акцентите са оцветени около лицето, така че очите и бузите могат да се показват по-добре. При този метод на боядисване косата е особено пощадена и цветните преходи са много нежни и модни.

бабъл светлини коса тенденция 2017 омбър руса

Балайаг или стърнинг?

С модерната балайева техника фризьорът се превръща в истински художник. Между другото, "Балайер" на френски означава нещо като "метене". Техника на боядисване е наречена така от тенденционери, а именно, защото действителното боядисване на отделните акценти от такива Fegebewegungen, извършени от фризьора.

Е, за разлика от традиционните фолиа подчертава. Подобно на бабълците, косата на Балайей изглежда естествена. Тази техника на оцветяване приляга почти на всички дължини на косата и прическите. Красивите къдрици са подправени също толкова красиво, колкото гладката коса или вълните.

Косата е вече на устните на всички. Много често дори и двете техники за оцветяване се използват като синоними, а мнозина дори не знаят къде е действително разликата. Strobing първоначално е създадена като тенденция за грим. По принцип става дума за подчертаване на важни части от лицето ви с повече блясък (със специални кремове, прахове или моливи). Същият принцип важи и за косата, оформена от стърнинг. Или с други думи: Hair Strobing е успешна смес като балайфа и фолио бебе светлини. Просто прекрасно!

ombre блондинка дълга коса стържеща млада жена
Ombre Blond, преинтерпретирани!

За да се изяснят евентуалните недоразумения: Омбре Блон не е същата като Ombre Blond! Това, което беше само строг двуцветен градиент от по-тъмната линия на косата до най-ярките връхчета на косата, бе преинтерпретирано. Някои познавачи на прически често говорят за Омбър Blond с акценти или дори Sombre - много по-лека версия на Ombre.

рамене дължина рамо коса осем русо мед

Ombre blond & Co. са завладели не само международните подиуми по целия свят, но и сърцето на всяка мода съзнателна жена, където има истинска блондинка. Поглезете се с летен, естествен външен вид с багрилната техника по ваш избор. Може би просто искате да изглеждате като слънце целунало или предпочитате по-силни блондинки, които правят лицето ви блестящо?

Разгледайте великите примери от нашата галерия и нека се вдъхновите!

     лека руса дълги вълнообразни космимед руса коса медни тонове омбър руса

мед руса дълги косми на косата

кафява коса ombre блондинка права коса

градиент ombre блондинка тъмно кафяв тенденция прически

дълги прически прическа за коса омбрежен блондинг

дълги косми за боядисване на коса, руса кафява врата

дълги омбър коси руса кафява млада слънчеви очила

дълги руса косми без белезници

Дълга коса млада жена омразна руса с прическа

блондинка мед

Дълга дълга жена с руса коса

балайата техника градиент ombre дълга коса

дълга коса руса космат jenifer lopez

тенденция прически дълга коса омбър русо

омръзна руса коса младо момиче Лондон

омраза руса полу-дълга коса тъмно руса

ombre blond дълги коси млади жени

ombre blond bob изпъстрени

контурна стръбна космическа коса руса дълга средна дължина

ombre blond дълги косми за коса

омраза руса коса тъмно руса

ombre коса червена мед тъмно руса градиент

розово руса дълги косми

рамо дължина коса ombre блондинка млада жена

млада жена с дълги косми