Прости идеи за съхранение на детски играчки

прости идеи за съхранение спално бельо и ратанова кофа

Прости идеи за съхранение на детски играчки

С ентусиазма и иновативните си начини децата радват живота ни и понякога ни карат да се смеем. Но те също могат да причинят малко хаос в нашите домове, особено когато става дума за играчки. Колкото и да обичаме малките си, не харесваме бъркотията на играчките в нашите красиво проектирани дневни стаи.

Какво е решението на този проблем? Комбинирайте необходимостта със стил в избора на играчка за съхранение, която се вписва в интериора във вашия дом. Нека да разгледаме някои идеи за съхранение на играчки, които със сигурност ще удовлетворят и най-модерните ентусиасти.

Мобилната памет прави играта по-лесна

Докато организацията и съхранението на играчките е по-лесно, когато игралната зала е ограничена, някои семейства може да имат по-голяма гъвкавост във всяка стая. Децата ви играят с повечето играчки, държани в подвижна единица, като дървените кутии на Cozy. Hut. Cute. Античните кутии за динамит са идеални за навиване с малки ръце и достатъчно шик, за да ги държите навън.

Античните кутии са идеалното равновесие между реколтата и изтънчената шик

идеи за лесно съхранение дървени кутии и обикновени рафтове
Идеален за малки играчки като Лего, обувките могат да ви помогнат да организирате малки парчета, затова бъдете сигурни, че ще останат заедно. Те не заемат много място и могат да бъдат натиснати под леглото или да бъдат подредени в ъгъла за удобство. Вместо да използвате обикновена стара кутия от гардероба си, опитайте да използвате тези, които имат дизайн като този от Gold Jellybean.

Дизайнът на забавлението прави съхранението удобно за децата

прости идеи за съхранение боядисани кутии за обувки

Ако предпочитате по-прост начин за изпълнение на играчката от стая в стая, уникален случай предлага решение за съхранение. По-старите куфари дават рекордно усещане, докато по-новите са много подходящи за модерен дом. За шокиращи цветове, които децата ще харесат, опитайте се да намерите куфар в забавен цвят като този тюркоазено и варовит зелен комплект от The Land of Nod.

Обжалване пред по-младите членове на семейството с цветно съхранение

идеи за лесно съхранение малки куфари в неонови цветовеДекоративни контейнери, които добавят специално докосване

Дълго отиде са дните, когато нашата опция за съхранение на играчки е един скучен, пластмасов контейнер. Сега пластмасата се отблъсква в полза на друг материал. Ние не говорим за обикновен платнен контейнер тук. Тези контейнери дават специално докосване на всяка стая. Те също така са издръжливи и лесни за почистване.

С разнообразие от продукти, които привличат внимателно и шикозните собственици на жилища, вече не е нужно да избирате между обикновени, солидни контейнери за съхранение. Сега има изобилие от цветове и модели, от които да избирате. В стая, която има неутрална палитра, образец като този контейнер с полика може да добави визуален интерес.

Моделите за съхранение на контейнери добавят визуален интерес във всяка стая

прости кутии за идеи за съхранение с черно-бели шарки

Чудесното нещо за този каучук "Barn Kids Canvas Case" е допълнителната функция на персонализираните етикети. Ако имате повече от едно дете или начини да организирате по-добре вашите играчки, трябва да маркирате контейнера за платното. Ако предпочитате класически вид, монограмите също са добър вариант.

Етикетите и монограмите добавят лично докосване

прости идеи за съхранение тъкан кофа с монограми

Контейнерите за платно са перфектна организация за рафтовете. Те се предлагат в различни размери, така че изберете контейнери, които са поне с два до три инча по-къси от отварянето на рафтовете. По този начин те могат лесно да се вмъкват и изхвърлят. Контейнерите, които имат цвят на рафта в своя дизайн, подобно на тези синьо-бели кутии от керамични плевня деца, създават безпроблемен външен вид.

Рафт с платнен контейнер за съхранение на потребителски играчки

прости идеи за съхранение спално бельо и ратанова кофа

Устройства, които издърпват двойна работа

Когато се опитвате да управлявате претрупването на играчките във вашето домакинство, важно е да имате конкретно местоположение за всеки елемент. Ако не можете да отделите цяла стая за игра, единица като тази многофункционална складова база Brookstone е за вас. Няколко контейнера ви позволяват да използвате колкото се може повече или по-малко рафтове за играчката, без да поемате място за други предмети, като обувки или книги. Организатори като тези работят добре в коридора или до задната врата - можете да залепете на открито играчки и обувки, докато влизате в къщата.

Многофункционалните отделения за съхранение позволяват гъвкаво съхранение

идеи за лесно съхранение многофункционално рафтово отделение

Не се притеснявайте, не е нужно да купувате специално устройство за съхранение само за детските играчки. Използвайте мебели, които са малко по-лесни за намиране, като например скрин. Шкафовете са лесни за персонализиране във всеки интериорен дизайн. С удобни дръжки за врати, те също са лесни за използване от деца. И най-добрата част? Тъй като вашите деца пораснат, можете да използвате суап играчката за допълнително съхранение на дрехи.

скрин памет ще продължи да обслужва нуждите на вашите деца в бъдеще.

прости идеи за съхранение ярки дървени шкафове

Ако имате вградени рафтове в къщата си, вече имате добра отправна точка за организация на играчките. Освен красотата си, вградените рафтове помагат да се постигне максимален срок на годност, тъй като могат да се поставят играчки до тавана. Отделете играчките в пластмасови или платнични контейнери и ги поставете на долните рафтове, за да се осигури достъпност за деца. Ако искате да използвате рафтовете за повече от една цел, използвайте по-високите рафтове за книги, деликатен интериор или всичко, което искате, което е лесно постижимо.

Вградени рафтове за максимално съхранение от пода до таван

идеи за лесно съхранение вградени рафтове с цветни цветове

Седейки идеи за съхранение

В многофункционални зони, като например хол, задържането на играчките е задължително, когато не се използва. Мебелите като табуретка или пейка от Land of Nod добавят места за сядане и държат играчките далеч от пода, така че цялото семейство може да се отпусне и да се движи наоколо с лекота.

Реклиньорът осигурява допълнително място във всяка стая

идеи за лесно съхранение удобна седалка

Ако ви харесва идеята за допълнителни места за сядане, но планирате да запазите играчките в стаята на детето си, забавните дизайнерски функции, като например черни дъски, ще ви направят по-привлекателна. Персонализирайте банката с името на детето си, или им позволете да използват творчеството си и да ги променят с драскотини или поезия.

Непълнолетни като черни дъски, така че децата да представят своята креативност

прости идеи за съхранение Табла за седалка за маса

Устройствата за изграждане осигуряват персонализиране

Животът е непредсказуем и вие никога не знаете как могат да се променят нуждите ви от хранилища. Добавянето на повече деца към семейството ви или преместването в друга къща може да доведе до преконфигуриране на системата ви за съхранение на играчки. Ето защо една рафтова система като тази от iToyBoxes е идеална. Гъвкавостта му ви позволява да използвате една тава или да стекате някои, за да създадете потребителско хранилище.

Започнете с обикновена единица за съхранение

прости идеи за съхранение всичко в принцеса розово

или използвайте няколко единици за система за съхранение, която расте с вашите нужди

прости идеи за съхранение принцеси розови с виновни кутии

Тези идеи за съхранение предоставят прости решения за управление дори на най-голямата колекция от играчки. Докато винаги разглеждате личните нужди на вашето семейство, вие със сигурност ще създадете система, която работи перфектно във вашия дом. Този списък ви вдъхнови ли да измислите нови идеи? Кажете ни за това като оставихте коментар по-долу ..

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

34 − = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map