Практически плъзгащи се врати за селски усет

плъзгащи врати от леки плъзгащи се дървени врати

Дървени плъзгащи се врати за всеки стил на обзавеждане

Вие сте един от онези хора, които обръщат особено внимание на всеки един детайл, или просто минават покрай повечето неща, които просто се оглеждат наоколо? Кога за последен път гледахте вкъщи? Как ще опишете това, към кой интериорен стил не принадлежи?

Или мислите, че вратата е точно там, за да изпълни своята функция и няма нищо общо с дизайна на интериора? Днес ще се съсредоточим върху това, като ви покажем някои идеи за дървени плъзгащи се врати.

Първо, ние ви представяме варианта на плъзгащи се врати от масивно дърво, които изглеждат селски. Но определено не е нужно да обичате мебелите в страната да имат тези врати у дома. Напротив, една от последните тенденции в дизайна на интериора е да интегрираме рустикалните дървени врати като елегантна промяна в модерния интериор. По този начин се постига хармоничен контраст с студените и тежки повърхности на бетона и отворените тухли, които в днешно време са много модерни.

Функционална симетрия на дървото

плъзгащи се дървени врати банята грубо зърно
Особено дъбово дърво е силно препоръчително за плъзгаща се врата, която води към банята. Това дърво е не само много здраво и водоустойчиво, но и много селско с по-грубо зърно. В зависимост от вкуса и цвета, можете да изберете всеки дървен сянка. Също така много популярни са плъзгащите се врати със следи от износване и в бял цвят. Те са особено подходящи за онези от вас, които харесват стилът на Shabby Chic. Рустическите плъзгащи се врати не само се вписват в ретро и реколта бани, но и в индустриален стил и дори минималистични мебели.

За истински закачливи шикозни фенове

Плъзгаща се плъзгаща се баня

Разбира се, можете също така да украсите вратите си по съвременен начин - например с цвят на акцента или дори в бяло, в зависимост от ефекта, който искате да постигнете. За целите на декорирането на плъзгащите се врати не е последно място и тяхната пространствена спестяваща функция. Не само те са удобни, те също ви спестяват ценно пространство, като винаги стоят близо до стената и избягват никого.

Убедихме ли достатъчно? Как може плъзгащите ви врати да изглеждат у дома?

Уютна атмосфера с мъжки послевкус

плъзгащи се борови дървени врати за баняСтранни и стилни в същото време

плъзгащи врати масивна дъбова тъмна баня

Японска баня и грубо дърво

плъзгащите се врати се превръщат в селски японци

Дъбовата дървесина излъчва безопасност и стабилност

Плъзгащи врати селски масивно дъбово дърво

Вие сте в индустриален стил?

плъзгащи се врати баня стъклена ламарина врата отворена тухлена стена

Също така е по-фин в бяло

плъзгащи се врати баня бяла плъзгаща се врата

Перфектен за минималистичен вид

плъзгащи се врати бяла баня врата модерна

Задавайте оживени акценти

плъзгащи се врати модерна баня червена врата

Външна баня в черно и бяло

плъзгащи врати бяла плъзгаща се врати баня самостоятелна вана

Източник: www.decoist.com