Дизайн на предната градина – как искате да проектирате предната градина?

градина дизайн градина ограда зелен екстериор

Предна градина дизайн - основни принципи

Основните принципи звучат като нещо, което никога не се променя. Но всъщност трябва да се придържате към тях не само като хоби градинар. Защото има, в преден двор оформление, както във всяка друга област, много иновации.

Ето защо ние винаги се опитваме да си спомним основните принципи на дизайна на градината през пролетта. Смятате ли, че не можете да научите нещо ново? След това не прочетете тази статия! В противен случай останете с него.

Осветлението през нощта е от съществено значение за постигнатата атмосфера

градински дизайн стълби осветление зелено
Проектирайте мрежа от пътеки в предния двор

Направете път, който естествено минава през предния двор

Не бъдете толкова бързи и прибързани при планирането на градинските пътеки. Нека децата и животните тичат малко отначало. Ще забележите, че следват същите линии отново и отново. Не трябва ли да ги вземете за пътеките си?

Постигнете страхотна градина!

градински дизайн дървета gardentaken свещи

Дизайнът на пътеките трябва да има смисъл

Пътеките в дизайна на предната ви градина трябва да имат смисъл. Те би трябвало да водят някъде или да служат на нещо практично. Трябва да ви отведе до зона за възстановяване или да ви помогне да се грижите за растенията по-лесно.

Стилът трябва да бъде забележим на входа

градина предна градинска пътека елегантна градинаДвойна цел като декорация

Естетиката е не по-малко важна от функционалността. По-голямото забавление в живота ви кара да се чувствате много по-мотивирани. Помислете за декоративни тухли.

Създайте приказен изглед

предна градина озеленяване градински път каменни плочи растителна

Подправете външния вид на фасадата със съответния дизайн на атриума

Какво ви е нужно от атриален дизайн от практическа гледна точка?

Нека да започнем накратко. Можете ли лесно да видите входа, през който влизате или шофирате с кола? Добре ли е, дали идваш от дясно или от ляво? Дали може би съвпада с времето на деня, когато започнете тук? Забелязвате ли вашата собствена къща от тази гледна точка или питате други хора за това? Чрез монтаж с растения, можете да коригирате всички недостатъци от този вид добре.

Създайте нова атмосфера

предна градинска мода градинска маса дървена пейка стълби

Подправете фасадата на къщата с някаква боя

градина дизайн флора градина къща фасада тухла

Направете фасадата по-привлекателна

Красива е, когато се прибера вкъщи до сграда, която ви харесва отвън, нали? Вашата къща е ли? Дали се справя добре в околната среда, за да допринесе за цялостния хармоничен външен вид? Има ли едновременно негов собствен отличителен характер. Ще изглежда ли по-добре дали е малко по-голяма или по-широка? Със същия метод на ходене покрай къщата ви от различни страни, както и чрез консултации с приятели, познати и съседи, можете да разберете.

Направете стилен дизайн на градината

предна градина дизайн къща фасада екстериор на завода

Ако се окаже, че нещо все още е конвертируемо, тогава го направете. Съберете идеите за дизайна на предната градина, които маскират идентифицираните недостатъци или визуално простират външния вид на къщата по дължина или ширина.

Растения и структури

Растенията и структурите са в противоположност, но до известна степен. Като правило първите могат да бъдат трансформирани и изместени, докато другите са по-малко. Но това се променя от всеки конкретен случай. Тъй като някои дървета и пушка могат да бъдат трудни за изпълнение, някои "твърди" структури срещу него - вече. Така че функциите могат да бъдат обърнати.

Пресните растения правят градината по-оживен

градина дизайн павета път зелени цветя

Един от тях обикновено е в преден двор оформление, да се справят с постоянни и гъвкави структури. Трябва да разгледате вторите като стълбове на това и първото като "институция". Точно както в интериорния дизайн. Първо, погледнете идеите за дизайна на предната градина по отношение на постоянните елементи. След това търсите също картини и източници на вдъхновение за "гъвкавото" устройство. Направете план, който преминава от общия към детайла стъпка по стъпка.

Функционален вход и, ако е необходимо, планиране на стълби

Освен ако не живеете на отдалечено и опасно място или искате да дадете на вашия дом определен мистичен характер, тогава трябва да създадете ясна и кратка визия чрез дизайна на предната градина. Трябва да видите по-ясно как да стигнете до входната врата през пешеходната пътека. Камбаната трябва да е видима и да не е скрита някъде. Настройването на нещо показно не означава, че това е скучно. Има редица растения, които биха могли да подчертаят пътеките и други акценти в зоната на входа.

Направете градината да изглежда по-просторна

предна градина озеленен тревни площи зелени къщи фасадни стълби

На входа ще почувствате хубава миризма

градинска рамка бяла градина ограда огради

За стълбите правилото е, че те трябва да са толкова широки, колкото стълбите, които ги свързват. Те трябва да имат емпатичен и увлекателен характер. Те също могат да бъдат подправени. Това е добре с промените в текстурата, цвета и също така интересните растения, които се използват там.

Камъкът е красив в градината

предни градинка форма стълби каменни растения

Рамка и ръбове

Краищата, които изглеждат естествени и в същото време дават специален характер на входа, са изкуство. Но е важно да инвестираме в това усилие, тъй като привеждат дизайна на предната градина на съвсем ново ниво. За да направите всичко по-ясно, трябва да поставите тук и там акценти с растения.

Поръчката в градината също играе роля

предни идеи за градина дизайн екстериор елегантен

Изберете стил

При проектирането на предната градина, както и при всички останали въпроси, стилът играе много важна роля. Тук съществуват фундаментални елементи и принципи. Можете да изберете традиционен дизайн за вашия регион, във вашия район или да поставите един много екзотичен елемент. Помислете за средиземноморския стил във всичките му различни варианти.

Създайте елегантна атмосфера, където могат да се организират различни събития

градински дизайн модерна градина отворено огнище

Богато озеленяване

градински дизайн диван градинска маса растение

Дърветата са подходящи за продължителност и дълготрайност

Какво да кажем за засаждане на дървета? Първо, в дългосрочен план те могат да бъдат елементите, които разширяват дома ви вертикално, ако желаете. Освен това те имат символична сила, която също подсъзнателно изразява желанието за постоянство и постоянство. Това осигурява хармония и приятелска атмосфера сред жителите и посетителите. Дърветата са важен елемент. Той е един от тези, които правят обикновена сграда в дом.

Дървета в градината

градински дизайн градински мебели фотьойл растения

Допълнителните ...

Сега, когато сте настроили основните структури и елементи, ще намерите и време за "екстра". Те не са задължителни, но спешно са необходими някъде. Защото всеки се нуждае от малките удоволствия в живота, които правят тяхното присъствие толкова неочаквано различно. Това би могло да бъде екзотично дърво или някакво друго растение с акцент.

Към тази група идват други съоръжения, като контейнерите за висящи растения. Често те имат и естетизираща, декоративна цел. Те не носят нерядко, но и голяма практическа полза. Това може да бъде за получаване на повече пространство за засаждане на растения.

Опростен дизайн на градината

градински идеи за дизайн градински пътеки камъчета

Създайте хубав релаксиращ ъгъл

градински дизайн градинска мебел отдих

Направете атрактивни декоративни идеи в градината

идеи за градинарство, засаждащи необичайни саксии

Храстите се използват добре в градината

градина дизайн камъче растение

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 оценок, среднее: 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

89 + = 96

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map