Създайте сами себе си – идеи за декорация

хладно платно фото галерия направете себе си свещи запалване напомняне

Създайте сами себе си с хладно платно - украсете стените с лични спомени

Вода. Четка. Платно. Още няколко инструмента и можете да направите своя красива разкрасяване. Всички компоненти за този проект можете да намерите в местния занаят магазин, ако нямате такъв.

Този проект е за нещо, от което всички се нуждаем.

 Всеки има това. Всеки иска да има повече от него. Разработват се иновации, за да бъдат запазени. Но когато го получим, все още изглежда, че го губим и го губим. Макар че това е невидима концепция, има толкова много доказателства по толкова много начини през целия живот. Слънцето, лицата, вярванията, технологиите и списъкът продължават. Понякога можем да уловим това измамно създание само чрез обектива на камерата.

 Красиво, ефективно платно Извършете сами снимките на няколко стъпки

Хладно платно Фото галерия правят децата да се смеят
Но какво, ако можем да направим нашия собствен платно галерия у дома с нас, тъй като ние сме с помощта на няколко основни материали и трансформират голите стени на къщата ни във време пейзаж, прави еднодневни екскурзии възможно в машина на времето.

Направете сами себе си с хладно платно

 Ето как можете да проектирате своя собствена машина във времето под формата на художествена галерия. Основният герой на този проект е вашето въображение. Ако следвате инструкциите по-долу, вие сте надарени още една красива картина, но всички предимства на нашата машина на времето, за да улавят, трябва да поставите вашия Vorstellungskaraft на високо равнище, за да се добавят липсващите звуци, аромати и други съставки, които тук за съжаление липсват от нас бъде.

Хладната фотогалерия на платното платно прави стъпки

 първи Отпечатайте снимката си на 8 ½ "x 11" парче обикновена бяла хартия. Спомняте ли си малкия инструмент във всеки прост фоторедактор? Към бутона "Хоризонтално преобръщане"? Е, това ще се случи с картината ви, така че имайте предвид това при избора на специални снимки.
втори Използвайте четка с добро качество, така че четините да не се разхлабват. Нанесете дебел слой гел върху цялата повърхност на вашите 8 "x 10" платно дъски. Това вещество може да се намери в много занаятчийски магазини и като всички продукти, те се предлагат в много марки.
3. Нежно натиснете снимката. Нека минава през него (Продължете с втория DIY проект по ваш избор, платно, за да гледате, покрито с гел и снабдено с черно-бяло изображение никога няма да бъде скучно.)
4-ти Върнете се на работа. Спрей вода със спрей бутилка на картината и кристали със среден размер. След това просто започнете с пръсти търкайте повърхността на хартията, докато започне да прилича на етикета на храните върху пластмасов контейнер, оцелели пътуване през миялната машина. (Хм, ако видя, че го записано, това ми е ясно, че не винаги може да комуникира както четим текст за моите приятели сам образите и думите, които се носят в главата си.)
5-ти Внимателно изваждайте цялата хартия, докато изображението не се покаже. Тя изисква търпение и изисква разбиране за добър и здравословен хаос. Внимание: интензивното и прекомерно триене може да доведе до нежелано отстраняване на изображението! Изображението ще бъде предадено непълно, което ще разпространи старомодна атмосфера.
6-ти Нанесете един последен слой гел като защитен щит. Дайте на тази картина достатъчно време да изсъхне и след това натиснете бутона "Отвори", сякаш сме в магазина. Сега можем да влезем в нашата машина за време, която ще ни прехвърли в нашата галерия, известна още като дневна, която ще ни даде време за няколко кратки мига.

Лесно и без усилие можете сами да направите такова произведение на изкуството и да го дадете на любимия си

Хубавата картинка на самата картинка прави странно украсяване7-ми  Дай ни го! Това е домашен проект, който с гордост ще представите. Дайте на тези, които обичате, шанс да спрат времето с картина, която ще продължи цял живот. Не забравяйте да направите нещо добро за онези, които са в самия свят, като им помагате да обличат стените си в красота, докато те обикновено не правят това! Времето пътуване не е толкова недостижимо в момента, нали?

     Още няколко примера - Ретро-стил фото галерия на стената рафтовеCool Photo Gallery Направете себе си ретро бюро стил

Изящна, романтична атмосфера в минималистичната всекидневна

хладно платно фото галерия направете си странна украса Снимки на любимата ви украсяват стените у дома  хладна фото галерия направи себе си стена рафтове бебе снимки Спомени за пътуване и екскурзиихладна фото галерия направете свой собствен стенен път