Dekorasi meja musim panas dalam pastel

Romantik dan ringan pada petang musim panas yang hangat di taman ... hebat! Tetapi ia tidak semestinya menjadi mimpi. Anda pasti dapat melakukan sesuatu mengenainya. Cuba dengan warna pastel! Hiasan meja musim panas dalam warna-warna halus adalah apa yang anda perlukan. Bukan untuk apa-apa warna itu juga dipanggil warna sorbet. Mereka bukan sahaja kelihatan ceria dan lembut pada deria, tetapi juga menyebarkan bakat yang menyenangkan dan romantis dan membiarkan minda anda bersiar-siar. Biru biru, cahaya merah jambu dan limau hijau sering disukai dan boleh digabungkan dengan sempurna. Di atas meja, mereka juga mempunyai keupayaan untuk merangsang nafsu makan secara lembut dan memberi perbualan arah yang menyenangkan.

Nada halus boleh dibawa bukan sahaja oleh china dan gelas di atas meja, tetapi juga oleh tekstil dan jelas oleh bunga-bunga indah yang bukan sahaja menarik perhatian visual tetapi juga menghilangkan bau yang wangi dan mengakhiri seluruh sensual. Dalam hiasan meja Summery anda boleh membiarkan imaginasi anda berjalan liar dan menguruskan segala-galanya peribadi kepada citarasa anda sendiri dan pilihan peribadi. Di sini, anda boleh menggunakan beberapa tips yang baik dan inspirasi. Kami ingin membantu, kerana warna-warna pastel pada musim panas sudah salah satu daripada semangat kami.

Nada pastel halus untuk hiasan meja anda pada musim panas

Meja hiasan musim panas pastel titik cina hidangan cawan porselin

Sudah tentu, Zara Home dan Dawanda adalah beberapa portal pertama di mana anda akan dinasihatkan dengan baik. Tetapi kami telah menemui lebih banyak lagi. Bagaimana pula, sebagai contoh, tawaran multifaset di Rosenthal.de dari segi peralatan makan? Di situlah kami menemui Warna Hari Cerah dari jenama Thomas - menghantar gaya hidup dan fungsi sempurna dalam warna musim panas yang indah dengan aftertaste retro yang tidak dapat disangkal.

warna kegemaran kami di sini sudah tentu Rasberry halus, Lavender lembut dan lembut Pastel Yellow, tetapi juga semua warna lain mempunyai daya tarikan istimewa mereka sendiri dan boleh disesuaikan dengan satu sama lain dengan sempurna.

Ringan berwarna merah jambu pada porselin

Meja hiasan koleksi musim panas thomas sunny day light pink
Plat elegan dalam pastel

meja hiasan koleksi musim panas thomas warna cerah warna hari

Raspberry dari Thomas

meja hiasan koleksi musim panas thomas sunrise hari raspberryAnda boleh, contohnya, lihat www.emilundpaula.de. Di sana anda akan dapati salah satu kegemaran kami apabila ia datang kepada porselin dalam pastel - yang Miss Étoile pitcher dalam Lemon. Hanya indah!

Anda juga boleh menggunakan jag dengan produk lain dari Gabungkan Miss Étoile

meja hiasan musim sejuk periuk porselin lemon pastel

Akhirnya, kami ingin menarik perhatian anda pada koleksi GreenGate musim panas. Reka bentuk atas Denmark dan berkualiti tinggi dalam warna pastel lembut. Corak halus dan mawar yang mengagumkan menghiasi cawan, pinggan, mangkuk dan alas meja. Sangat jelas mesti ada untuk fanatik bergaya yang lusuh di antara kamu.

Tenggelamkan diri anda dalam dunia yang tenang, hampir ajaib dalam pastel dan buat hiasan meja istimewa untuk musim panas!

Kami berharap anda banyak keseronokan dan musim panas yang indah!

Nikmati ciptaan musim panas GreenGate!

meja hiasan musim panas koleksi masakan pinggan mangkuk greengate teapot gula mangkuk gelas cawan kopi

Mulakan hari dengannya!

jadual hiasan musim panas koleksi greengate sarapan pagi porselin mangkuk mangkuk basuh

Untuk peminat bergaya vintaj dan lusuh yang sebenar

Meja hiasan musim panas koleksi cawan greengate mawar gaya vintaj jam bergaya lusuh

Ini juga sesuai dengan cawan kertas, tuala dan caddy teh

jadual hiasan musim panas koleksi roti mangkuk kertas cuping

Impian musim panas penuh dengan mawar

jadual hiasan musim panas koleksi greengate porselin cawan putih meningkat

jadual hiasan musim panas koleksi greengate porselin cawan gula boleh balang

Mangkuk gula "Amelie" yang megah

jadual hiasan musim panas koleksi greengate sugar bowl amelie

jadual hiasan musim panas koleksi greengate lusuh bergaya gaya dapur peralatan

meja hiasan musim panas koleksi greengate kutleri porselin sudu kaca  jadual hiasan musim panas koleksi hiasan jadual greengate hiasan meningkat