Idea asal dan mewah untuk dapur retro

dapur retro perabotan lampu merah perabotan sudut sofa  Jamuan makan diner - idea mewah untuk dapur retro

Sila lihat gambar ini! Bukankah ini mengingatkan anda tentang jamuan Gaya Makan Malam 50an? - Ya, gaya penyediaan seperti ini akan menyediakan banyak tempat duduk di dapur anda, ia adalah praktikal dan bergaya, bukan sahaja pada waktu makan malam, tetapi juga pada banyak kesempatan lain.

Teruskan menikmati koleksi idea dapur retro yang penuh dengan gaya peribadi dari masa lalu!

  Dinding tembok - hitam dan putih

dinding dapur dinding retro di dinding meja
Sekiranya anda mahu, anda boleh melihat kain taplak di dinding. Sebuah dapur abad pertengahan melengkapkan reka bentuk lama dengan semua kemudahan moden yang diperlukan untuk gaya hidup sibuk hari ini.

 Pertengahan abad fesyen

dapur retro di tengah-tengah abad kerusi plastik putih

 Adakah anda mahu memberikan dapur anda dengan sentuhan sejarah dengan kerusi bergaya abad pertengahan? Meja kayu yang hangat melembutkan garis-garis yang bersih dan perincian logam kerusi.

Pulau dapur merah

dapur retro pulau merah permukaan merahTempat pertemuan klasik untuk keluarga adalah pulau dapur dalam bentuk buah pinggang - ini juga merupakan tempat penyediaan makanan dan bar dapur. Ini adalah tempat untuk makanan tidak rasmi, dipasangkan dengan kerusi retro. Ceri merah di sini menambah banyak tenaga kepada palet hitam dan putih dapur.

   Taman di dapur anda

dapur retro lantai merah gaya taman kaunter dapur

Adakah anda ingin menjaga kesegaran taman anda di dapur anda sepanjang tahun? Kemudian dapatkan buah segar dan kain ringan di sana. Lekapan lamina merah dan jubin mosaik yang terang di lantai menyegarkan warna-warna di dapur dan semua reka bentuk di sana.

   Aksesori dalam gaya klasik

dapur retro gaya aksesori gaya lama

 Dihiasi dengan jalur logam dan kain nipis yang berwarna merah, kerusi ini merupakan semula tempat duduk dari zaman dahulu. Rak terbuka dan kabinet depan kaca melengkapkan peringkat sempurna untuk memaparkan peralatan mangkuk vintage dan koleksi lain.

   Campuran lama dan baru dapur retro lama moden kombinasi glamor

 Peranti retro boleh mempunyai tempat tertentu di dapur moden dan anda tidak perlu menyerah mencari lebih dan lebih banyak keselesaan. Di sini, pemilik rumah mencipta kawasan antik bersebelahan dengan dapur moden, di mana mereka bercampur lama dengan yang baru. Sekiranya anda ingin membuat campuran di rumah, itu mungkin. Banyak peranti baru di pasaran hari ini kelihatan seperti barang-barang antik, tetapi komponen dan ciri-ciri teknikal mereka berada di tahap teknikal tertinggi.

 Gaya vintaj

retro dapur kayu pilihan lantai lama putih

 Kawasan gaya vintaj menambah suasana di dapur. Pintu kabinet berwarna mutiara dan laci melengkapkan rupa zaman dahulu. Kawasan simpanan yang luas di sekitar kawasan yang berfungsi sebagai zon penyediaan.

  Rawat lama

antik meja berkilat antik reka bentuk dapur retro

 Butiran mewujudkan suasana di dalam bilik, itulah sebabnya mereka sangat penting. Bahagian kerja merah menambah personaliti ke bilik dan balang kue mengingatkan kedai penjuru di sudut.

unsur midcentury

motif pertengahan abad kerusi perabot kerusi rendah

 Beri ruang makan anda dengan rupa moden dengan membeli kerusi moden abad pertengahan ini. Lampu gendang hang rendah di atas meja dan melengkapkan suasana.

 Gaya diner

makan malam gaya dapur dapur retro berkilat merah

 Pengubahsuaian lengkap tidak penting untuk membuat hiasan klasik dapur anda. Kerusi restoran kerusi Cherry-merah adalah cara mudah untuk membawa sedikit warna ke ruang makan.

 Penampilan di lantai

Papan lantai papan jambatan papan merah

Elemen reka bentuk 50-an klasik ialah lantai berkapur. Hari ini dia kelihatan up to date lagi.

sudut minuman bar bar rumah dapur pusat