Kesäpöytäkoristeet pastellissä

Romantti ja kevyesti lämpimässä kesäpäivänä puutarhassa ... fantastinen! Mutta sen ei tarvitse olla vain unelma. Voit varmasti tehdä jotain siitä. Kokeile pastellisävyillä! Kesäpöydän koristelu herkillä väreillä on ehdottomasti mitä tarvitset. Ei mitään, sävyjä kutsutaan myös sorbetin väreiksi. Paitsi että heillä on iloinen ja suppea vaikutus aisteihin, he myös levittävät miellyttävää, romanttista tunnetta ja jättävät sielun heiluttamaan. Taivaansininen, vaaleanpunainen ja lime green ovat usein suosittuja ja ne voidaan yhdistää täydellisesti. Pöydällä heillä on jopa kyky herättää herkullisesti ruokahalu ja antaa keskustelulle miellyttävä suuntaa.

Herkkiä sävyjä voi tuoda paitsi posliinilla ja lasilla pöydällä, mutta tietysti tekstiileillä ja selvästi upeilla kukilla, jotka lahjoa ei vain visuaalisesti, vaan myös hajottavat hölynpölyä tuoksua ja pyöristää kokonaan aistillisesti. Kesäpöytäkoristeella voit antaa mielikuvituksesi vapaaksi ja järjestää kaiken omien makujen ja henkilökohtaisten mieltymyksiesi mukaan. Voit aina käyttää muutamia hyviä vinkkejä ja inspiraatioita. Haluamme auttaa, koska pastellivärit kesällä ovat jo osa intohimoamme.

Herkät pastellisävyiset koristeet kesällä

taulukko koristelu kesä pastelli pisteet kiinalainen ruokalusikka mukit posliini

Tietenkin Zara Home ja Dawanda ovat osa ensimmäisiä portaaleja, joissa sinua neuvotaan hyvin. Mutta olemme löytäneet enemmän. Entä esimerkiksi monipuolinen tarjous Rosenthal.de -tavaroista astioiden osalta? Siellä löysimme Sunny-päivän värit Thomas-tuotemerkkiin - lähetämme elämäntyylin ja täydellisen toiminnallisuuden kauniissa kesän väreissä, joissa on jäljittelemätön jälkimaku.

Lempiväreissämme on varmasti herkkä Rasberry, lempeä Lavender ja ohut Pastellinkeltainen, mutta myös kaikki muut sävyt ovat erittäin erityistä charmia ja ne ovat täysin yhteensopivia.

Herkkä vaaleanpunainen posliinilla

taulukko koristelu kesä kokoelma thomas aurinkoinen päivä vaalea vaaleanpunainen
Tyylikäs levy pastellissä

taulukko koristelu kesä kokoelma thomas aurinkoinen päivä värit levy

Vadelma Thomasista

taulukko koristelu kesä kokoelma thomas aurinkoinen päivä vadelmaVoit esimerkiksi katsoa www.emilundpaula.de. Sieltä löytyy yksi suosikeistasi posliinista pastellina Miss Étoile -veitsi Lemonissa. Yksinkertaisesti ihana!

Voit käyttää myös kannuasi muiden tuotteiden kanssa Yhdistä Miss Étoile

pöydän koristeluun sitruunan pastellin posliinista

Lopuksi haluaisimme kiinnittää huomion GreenGaten kesäkokoelmaan. Tanskan ylhäältä muotoiltu ja laadukas pehmeä pastellivärejä. Kauniit kuviot ja upeat ruusut koristelevat kuppeja, levyjä, kulhoja ja pöytäliinoja. Erittäin kirkkaat must-haves sinun nuoruudessasi tyylikkäät fanaatikot.

Upea seesteinen, lähes maaginen maailma pastellina ja luo erittäin erityinen pöytäkoristelu kesäaikaan!

Toivotamme teille paljon hauskaa ja ihanaa kesää!

Nauti GreenGaten kesäteoksista!

pöytäkoristeet kesäkokoelma greengate astiasto astia teekannu sokeri kulho kuppi kahvikupit

Aloita päivä sen kanssa!

pöydän koristelu kesäkokoelma greengate aamiainen posliini kulho lautasen lasit

Varsinaisille vintage-ja nuhjuisille chic fanit

taulukko koristelu kesäkokoelma greengate mukit ruusut vintage kello nuhainen tyylikäs tyyli

Tämä sopii myös paperikupille, pyyhkeille ja teepatjuille

taulukko koristelu kesäkokoelma greengate paperi kuppi pyyhe astiasto

Kesä unelma täynnä ruusuja

taulukko koristelu kesäkokoelma greengate posliini kuppi valkoinen ruusu

taulukko koristelu kesäkokoelma greengate posliini kuppia sokeri voi purkki

Upea "Amelie" sokerikulho

pöydän koristelu kesäkokoelma viheriöitä sokerikulho amelie

pöydän koristelu kesäkokoelma greengate nuhjuinen tyylikäs keittiökalusteita

pöytäkoriste kesäkokoelma viheriöitä ruokailuvälineet posliini lusikka lasi  taulukko koristelu kesäkokoelma greengate taulukko koristelu nousi kuvio