Изберете подходящото легло с стълбище за детската стая

дясното високо легло със стълби в детската стая, колоритно игриво

 Изберете подходящото легло с стълбище за детската стая

Спомняте ли си дните, когато двуетажните легла изглеждаха като военни аксесоари и бяха направени от метал и те бяха най-неудобното решение, което можехте да предложите на децата? Да не говорим, че изкачването нагоре и надолу е само изтезание.

Но съвременните стълбища и творческите стълби правят леглата най-добрия избор за обзавеждане в детската градина. Ще бъдете изненадани колко нови вариации има на пазара и колко лесно ще намерите правилното легло за вашето дете.

Независимо дали искате да се преместите в двуетажно легло или просто търсите полезни съвети, ще направите следните снимки в правилната посока.

Две масивни дървени мансардни легла, разделени от стълба

дясното високо легло със стъпала в детската стая масивна дървесина
Уверете се, че стаята е достатъчно голяма за двуетажно легло.

Тъй като двуетажните легла са чудесно допълнение към детската стая, като се уверите, че има достатъчно място, е много важно. Доброто нещо за постелката е, че можете да използвате вертикалната повърхност. Обратно, хоризонталната зона е от голямо значение за безопасното движение около леглото, без да причинява взаимна обструкция.

Не забравяйте, че аксесоарите, като стълби, стълби, чекмеджета, се нуждаят от повече пространство около вас, за да ходят нормално и все още да имат достатъчно място. Уверете се, че стаята е достатъчно голяма, за да има достатъчно място за всички тези екстри. Отверете се на няколко метра от стъпалата или стълбите, така че децата да могат безопасно да се изкачват и да се спускат.

Колоритни меки матраци с ивици

дясното високо легло със стълби в детската стая, четири деца

Правилно оценявайте способността на детето да влиза в двуетажно легло

Ако търсите легло, уверете се, че децата са с вас в последния етап на пазаруване или поне знаят как да се справят със стълбите или стълбите. На двуетажните легла се изисква средство, чрез което човек достига горното ниво. Стълбите, които са твърде тесни или трудни за изкачване, могат да бъдат трудно предизвикателство за децата ви.

Ако е възможно, проверете колко трудно е да се катерят по стълбите и да се уверите, че има перило, което да се задържи. Много легла, които нямат парапети, са направени за по-големи деца или тийнейджъри, които не се притесняват за баланса. Не забравяйте този факт, когато търсите подходящо легло за дете в съответната възрастова група.

Пастелните цветове в детската стая създават спокойствие и комфорт

на дясното високо легло със стълби в зеленчуковете на разсадникаБелите съвременни легла са с чекмеджета и рафтове

дясното високо легло със стълби в бялата гладка повърхност на детската стая

Какъв тип двуетажни легла ще се поберат добре с вашия начин на живот и декоративен стил?

Двойните легла се предлагат в повечето форми, конфигурации и декоративни стилове. Има голям и пълен набор от възможности, които можете да размислите, например, леглата са почти на покрива, където можете да поставите маса и друг функционален предмет под леглото! Това е идеално за малки стаи, където трябва да спестите място. Уверете се, че при всякакъв вид конфигурация, която сте избрали, стълбата и стълбите са лесни за влизане.

Вградени легла за повече от две братя и сестри - защитно парапетче

дясното високо легло със стълби в страничната маса за детските столчета

Дървените легла отново са на мода отново. И независимо дали избирате самостоятелно монтажно легло в магазина или искате да направите по поръчка, опциите са безкрайни. След като вземете решение за вида на леглото, помислете за безопасността на леглото и планирайте достатъчно място около стълбите и стълбите. Децата ще се насладят на усещането за независимост в новото двуетажно легло!

 Все още други дизайни на легла, изработени от дърво, които имат стълби и допълнителни плъзгащи легладясното двуетажно легло със стълби в двойното легло на детската стая

Масивно таванско помещение с чекмеджета отдолу

десният двуетажен легло с стълба в детската стая е твърдо стабилен  Двуетажно легло снабдено със стълби дясното високо легло със стълби в масивната структура на детската стая

Бялото женско легло е с плъзгащо легло за всеки случай

дясното високо легло със стълби в плъзгащото се легло на детската стаяСтруктура на това легло легло    дясното високо легло със стълбище в бялата стая за детска стая